Mesto: Bardejov / Košice Založený: 14.01.2008 Príspevky: 4 045 Bike: Scott Genius 20 (2009)
Neprecenuj ten suter, aby ta potom nesklamal. Ten tohto roku nie je v plane... Jedine spolu s Vihorlatom. Ale to sa ide hore po lesnej asfaltke. Nic pre teba.
Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 28 585 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '22:
3 395 km
Ej veru nebol .. v sobotu cely den prsalo a v nedelu sa mi nikam dalej nechcelo. Kebyze znovu nabehne babie leto, tak som rozmyslal niekde do okolia v PL a tiez UA (ubytko Ubla?). Pripadne znovu Kremenec-W. Rawka...
Mesto: Bardejov / Košice Založený: 14.01.2008 Príspevky: 4 045 Bike: Scott Genius 20 (2009)
Jasne. A v piatok rano mi pride SMS ze: "Menim plany, idem vlakom. Nech sa vam to vydari!" Najprv si musis ziskat spat stratenu doveru. Na Turbacz potrebujem viac casu na pripravu (este sme nedali dokopy prvu etapu!) a najma stalejsiu predpoved pocasia.Ked bude babie leto v plnom prude.
... a mal taku cerveno-oranzovu zvlastnu prilbu?
Naposledy upravil Minikin dňa 16.09.2013 - 14:09:45, celkovo upravené 1 krát.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.