Zdravím, mám v pláne si kúpiť cyklistickú prilbu. Rozpočet cca 50-60€, aká značka (prípadne presný typ) je v tejto cenovej kategórii najlepšia ? Ďakujem za rady.
Jasne, dikes..beham zhanam..mate este nejake tipy na znacky/modely kt by som mal omrknut? PatrikL ja som prave skusal Spesl Vice(S) aj Tactic(Unisize) - vyzeralo to na mojej hlave OK, ale celkovo sa to blizilo k podobe dubaku
Caute, neviete nahodou, kde by sa dali zohnat tie molitanove "vycpavky" do prilby? mam Giro Skyline a uz sa mi zacinaju pomaly rozpadavat, tak by som to chcel poriesit bez toho, aby som musel kupovat novu .. mate nejaky tip?
Zaujímavá, ak by si ju zobral, tak by si určite mohol napísať nejaké skúsenosti a hodiť viac foto.
Ak dobre sadne, nastavovací mechanizmus bude vyzerať odolne a bude mať ozaj takú hmotnosť, tak nevidím problém.
Tá značka má prekvapivo dosť veľa pekných prilieb za nízke ceny.
Zdravim! Mam otazku ze v com sa lisia cestne prilby a horske? Pouzivam prilbu Bell Delirium a dostal som sa k prilbe Abus Gambit... Abus je lahsi, ma viac otvorov, ale nikde som nenasiel nic ze v com sa lisia prilby, samozrejme okrem casovkarskych specialov,atd...
zdravím , dnes som pozeral prilby na nete , uvažujem nad kúpou novej . a natrafil som na niečo zaujímavé , ja mam prilbu Longus Scorpio kupoval som ho v 2010 za 21 € , a dnes som našiel tu istú prilbu ako novinka na rok 2013 Cannondale pod názvom Cannondale Radius za 67 € , no a teraz ako si mam vybrať ??? kúpim si novú prilbu za 70 € ktorú chvália lebo je od svetovej značky . na ochrane hlavy záleží aj v testoch tvrdia že drahé sú super a na cenu sa netreba pozerať za kvalitu sa platí no tu je príklad ako sa dá zvýšiť cenu produktu ak vymeníte nálepky Longus za Cannondale ...
Zhanam novu prilbu, moze byt xc alebo cestna. Mam mensiu hlavu a uzku tvar, priemer 53 cm, cize potreboval by som nejake tipy na prilbu vo velkosti S/M, ktora dobre sedi na takejto hlave (a nevyzera to prilis hribovito )
Dolezity je pre mna aj vzhlad a preferujem bielu farbu, resp. bielu s trochou ciernej, alebo cervenej a sietka proti hmyzu je plus, ale nie je to nutna podmienka
Par som si ich na zaklade vzhladu uz vyhliadol: Endura Airshell Uvex I-vo - v jednoduchosti je krasa, je aj lacna, ale neda sa nastavit hlbka Uvex Race1, alebo Race 5, ale chcelo by to vacsiu zlavu (inak tato je za super cenu, mne ta modra trochu vadi ) Alpina Mythos, alebo Valparola Giro Savant
ennio, prilby, sedlá, trenírky... sa kupujú také, ktoré ti pasujú. Každý ti bude radiť hlúposti, aj keď myslené úprimne a v dobrom. Každý má iný tvar a veľkosť lebky = každému pasuje iná prilba = nedá sa radiť vo veciach, ktoré každému vyhovujú INÉ.
Resp. nikto ni neporadí takú, pre akú sa rozhodneš po tom, čo si cca 5 vyskúšaš a podľa pocitu sa rozhodneš, že aha táto mi sedí a je mi v nej pohodlne, nie je ani plytká ani hlboká, mám aj do plusu aj do mínusu v nastavení obvodu rezervu a nikde ťa netlačí. Ja mám obvod hlavy 56 a mám Tú Endura Airshell M/L a frajer má takú mini hlavu, že ja jeho TLD Sko na hlavu nedám ani náhodou ale jemu tá moja Endura Airshell veľká nie je, je mu dobrá a teraz čo? Podľa obvodu si helmu nekúpiš ako Klaymen písal, vplýva na to veľa ďalších faktorov. Skúšať, skúšať, skúšať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PatrikL ja som prave skusal Spesl Vice(S) aj Tactic(Unisize) - vyzeralo to na mojej hlave OK, ale celkovo sa to blizilo k podobe dubaku
Ak dobre sadne, nastavovací mechanizmus bude vyzerať odolne a bude mať ozaj takú hmotnosť, tak nevidím problém.
Tá značka má prekvapivo dosť veľa pekných prilieb za nízke ceny.
na to, že výrobná cena je u obidvoch tak $5
Dolezity je pre mna aj vzhlad a preferujem bielu farbu, resp. bielu s trochou ciernej, alebo cervenej
Par som si ich na zaklade vzhladu uz vyhliadol:
Endura Airshell
Uvex I-vo - v jednoduchosti je krasa, je aj lacna, ale neda sa nastavit hlbka
Uvex Race1, alebo Race 5, ale chcelo by to vacsiu zlavu (inak tato je za super cenu, mne ta modra trochu vadi
Alpina Mythos, alebo Valparola
Giro Savant