mtbiker939 tie co mi radis mam teraz, len v matnej farbe a strasne ospateli, sa osuchali. Ale ak by boli leskle, tak mozno biela varianta. dovo to sedlo som si vybral na zaklade toho testu co ma fizik na stranke a ako som porovnaval terajsie, tak ma aj podobne rozmery
to je to, co som postol skor rozmery su jedna vec, druha je tvar a tvrdost. zadok ti da jasne najavo, ci je dobre alebo nie. ak chces fizik, volil by som najskor testovacie sedlo. aby si nekupil nieco, co nebude dobre a potom ho nemusel predavat v bazare so stratou.
my mame podobne teraz na predajni elite za 19,9 € tusim.....s nejakym gelom a ma to fungovat ako termoflasa.....cez 2 hody v tom vydrzi voda v zime pitna a nie ladova ako svina a ako tak pozeram na tvoj bajk...ze sa ti tam celkom hodia tak asi si ich zoberiem..
Sakra, na ráno som sa dobre zasmiala . Áno, je to Gáborov bike, a NIE, nie je to "corka" . Oni majú tých bikov plnú "stajňu". Predáva ho preto za takú dobrú cenu, lebo je to dobrý človek, a za veľmi dobrú cenu ho aj kúpil, za veľkoobchodnú, tak funguje ich sponzorstvo s Cube.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.