Ja som bol už na zajazde a bolo fakt super boli dvaja vodcovia ktorí to poznali .už na druhý deň boli partie podľa vykonosti a jazdilo sa podľa chuti a priemere denne sa išlo cca 80km a 2000 hore a večernej more bolo bozske !
18.02.2010 - 14:46:16
00
Všetci, kto máte čas a chuť, ste vítaní! :bow: Ja som sa tento rok pridala aj na cyklo-Elbu. :f: :)
18.02.2010 - 14:53:30
00
vylet vyzera fajne, ale moje osobne skusenosti z tiptoursu velmi zle.... :doh:

bol som z tiptourom v "croatii" a bol som spokojen asi mame kazdy ine skusenosti
18.02.2010 - 15:24:49
00
Zani: to Francúzsko som absolvoval v máji 2005. Port Grimaud je veľmi pekné mestečko niečo na spôsob Benátok vybudované v 60 rokoch. Kúpania sme si moc neužili keďže denné teploty boli okolo 20 stupňov cez deň a strašne premenlivé počasie slnko-dážď-slnko-dážď.....
Bol to kratší termín než ten, ktorý uvádzaš ty tak na poriadne bikovanie boli len 3 celé dni a jeden polovičný. Najkrajší výlet bol v Grand Canone Verdon, kde nás prepravili busom. Sú tam úžasné výhľady a scenérie a krásne hĺbky. :whew:
Čo sa týka spolubikujúcich tak tam boli rôzne výkonnostné skupiny ale ja a kamoš sme tam boli najmladší a to 25 a 29 ročný. Všetko ostatné bolo staršie. Väčšinou tak okolo 40 rokov. Takže podľa toho aké zloženie človek dostane podľa toho sú aj celkové výkony. Väčšinou sa stojí v každej dedinke na vydýchanie alebo občerstvenie. Trasy sa dajú zvoliť aj individuálne pokiaľ sa v ten deň nejde niečo zaujímavé a tak sme to riešili ja s kamošom. Stačilo to povedať sprievodcovi, že si ideme svoju trasu. Keďže je dotiaľ Cannes vzdialené len 75 km urobili sme si tam sólo výlet po pobreží po okreskách a stálo to zato. V tom čase tam prebiehal medzinárodný filmový festival, tak sme zažili pravú festivalovú atmosféru, nakúpili suveníry a vrátili sa do kempu. Tam sme sa pyšne chválili čo sme videli a čo kúpili a ostatný nám len závideli, keďže celý deň vymetali vinárničky v okolitých dedinkách s hnusným vínom. :D
Čo sa týka ubytovania bývali sme v takých prívesoch čo sú na tom prospekte len s tým, že sprchy a WC tam neboli a museli sme chodiť do spoločných v areáli kempu ale zato vcelku dobrom stave a čisté. Horšie to bolo s priestorom vo vnútri. Človek vyšší než 175 cm tam bude mať veľké problémy naskladať sa do postele, ktoré sú navyše dvojposchodové. V izbyčke, v ktorej boli iba tie postele bolo toľko málo miesta, že sme tam museli vchádzať a vychádzať iba po jednom a jeden vždy musel byť na posteli aby sa tam zmestil aj druhy. A to sme s kamošom okolo výšky 170 cm. Pre izbyčkou bola taká predsienka, kde bola iba skriňa a keď tam človek stál, tak druhý sa nedostal ani do izby ani z izby :)
To je asi tak všetko čo ma napadá.... |(
18.02.2010 - 20:20:17
00
tak tak .. ako vravi JOLI. Mal som moznost ist s ´´vtipturom´´ na taky isty zajazd len nie bikovy ale klasika.. inac vsetko bolo rovnake.. Prostredie ,mesta su krasne..hmm.. mat tam vtedy bike.. :( ...
Tie karavany.. :D ..no .. na obrazkoch to vyzera 2x vacsie...nastastie sme tam netravili viac casu ako spanok.. :D . Samozrejme bez wc a sprchy... tie boli v campe.. ale s cistotou bola spokojnost.

A k tej ´´cestovke´´ sa radsej nevyjadrujem.. :punch:
18.02.2010 - 22:38:48
00
Všetci, kto máte čas a chuť, ste vítaní! :bow: Ja som sa tento rok pridala aj na cyklo-Elbu. :f: :)

A ako bolo????
19.02.2010 - 07:30:35
00
To ešte nebolo, ešte len bude. :$ Ale určite prinesiem dojmy aj sem. :nod:

Pod "pridala som sa" som myslela k partii, ktorá je už prihlásená. Asi som to len zle koncipovala. :$ Ale už sa veľmi teším. :clap:
19.02.2010 - 08:17:53
00
budu tam aj dake fesandy ? :D
19.02.2010 - 20:11:53
00
Cafte ludia..Nechce sa mi zakladat novu temu...SAk naco..tyka sa to cyklozajazdu do Francuzka...cestne biky...Tour des Grande Alps...Absovovali ste niekto nieco taketo?? Cez cestovku nejaku?..Byvanie v kempoch...atd...Buduci rok by som rad s bratom nieco take absovoval 8-10 dni,denne tak maaax 150km...priemerne 100-130km..Tak aby sme si aj okolie pozreli a moc sa neponahlali. Tento rok sme si vyskusali cca 650km za 3 dni sprevysenim cez 5km tuna na SVK a nebolo to uplne ono..Akoze fajne, ale cez 200km kazdy den -Trosku vela na nas. Na nete som nasiel zopar cestoviek co akoze organizuju nieco take. Mam predstavu nieco na styl....nasadneme v BA alebo niekde v blizkom okoli do busu, nabalime biky, stany, batohy...a ten nas zobere do Francuzka pod Alpy...A potom nas tam vysadi v dakom kempe..A na druhy den sa presunie bus so stanmi a vecami do ineho kempu, a my tam dojdeme na biku po cestach ako sa nam bude chciet..nic striktne organizovane. Dalsi den zase to iste. Skratka pure bikovanie bez hory batoziny s tym, ze na nas caka v kempe nejaky stan alebo hocico kde sa da vyspat. Na nete som nasiel dake cestovky, co to organizuju. Mna by skor zaujimali vase skusenosti so svojou cestovkou..aka bola vasa spokojnost..a tak. Prosim, ludia z cestoviek, nepiste mi, o reklamu vasu nemam zaujem. Diky moc.
17.11.2013 - 20:42:34
00
keyboard_arrow_up