Dnes ti môže byt jedno od koho kúpiš rám, už všade skoro robia kvalitne rámy. vynimka je Olpran a podobne znacky -ja som menil po 4 rokoch iba rám a všetko pôvodne ostalo lebo starý hliník 7005 bol už nepoužiteľný (tažký skoro ako oceľ ale lacný bol ) za dural 6061 a je to lepšie aj zvary takže nie je problém vymeniť neskor slabší rám za lepši ale najlepšie od rovnakého výrobcu
aj teraz mi kamarat pisal a napisal toto Ano, je to väčšinou tak, ale to všetko sa tak robi, navrnu bicykel napr. amerike (napr. Scott) ale výroba je uz taivan, cina)
chcem si kupit este jeden bajk ale neviem pre aku znacku sa mam rozhodnut lebo vsetko je na jedno kopito vravia ze cube je este lepsia znacko
ako trek abo specialized
aj sa som o tom počul, asi je to pravda aspoň vieš že tie rámy sú skoro rovnaké čo sa týka kvality
Kazda znacka ma svoje standardy, urcite to tak nie je, ze ked sa ramy vyrabaju pod jednou strechou, tak kvalita resp. nekvalita je rovnaka. Staci pouzit inu zmes alebo zliatinu mierne pozmenit vyrobny postup (know-how) a celkovy vysledok moze byt kvalitativne uplne inde ako low cost ram vyrobeny na tej istej linke.
chcem si kupit este jeden bajk ale neviem pre aku znacku sa mam rozhodnut lebo vsetko je na jedno kopito vravia ze cube je este lepsia znacko
ako trek abo specialized
Treba si uvedomiť, že najlepšie je porovnávať konkrétne modely v konkrétnej situácii. Značka už len potom môže pridať určité bonusy, ako napríklad dlhšiu záruku, lepšiu dostupnosť náhradných dielov a pod.
Kazda znacka ma svoje standardy, urcite to tak nie je, ze ked sa ramy vyrabaju pod jednou strechou, tak kvalita resp. nekvalita je rovnaka. Staci pouzit inu zmes alebo zliatinu mierne pozmenit vyrobny postup (know-how) a celkovy vysledok moze byt kvalitativne uplne inde ako low cost ram vyrobeny na tej istej linke.
misomiki áno máš pravdu stačí iba pozmeniť výrobný postup "know-how" ako vravíš, ale keď sa vyrábajú pod jednou strechou? tak potom low cost rámy budu sotva siahať na kvalitu
celkom fajn, keď vymeníš vidlu a salter (zadnu prehadzovačku) môže byt a SCOTT je bežná kvalitná značka no nekúp to ak sa ti paci nie je čo riešiť, neskorší upgrade je možný ale neber ma za slovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako trek abo specialized
ako trek abo specialized
Skús to pochopiť, prosím.
scott nie je dobry? za tu cenu?
http://sport.bazos.sk/inzerat/32877004/predam-bicykel-merida-matts-sub-60-za-349-euro.php
http://sport.bazos.sk/inzerat/33257301/predam-bicykel-Merida-hydraulicke-kotucove-brzdy.php
http://sport.bazos.sk/inzerat/33021960/MERIDA-XC-700-D.php
nieco s toho za tu cenu ?popripade neviete ake mozu bit stare?