Zdravicko bikeri pod Tatrami, nasla by sa partia pozitivnych nadsencov dobrovolnikov na vystavbu singltrailu niekde v lese nedaleko Popradu? Prip. by sme pozvali chlapika z Ciech co vie ako to robit. Nieco kratsie na skusku, ekologicke, decentne, nech sa to aj u nas uz pohne k cinom a skvelemu mtb jazdeniu! Na inspiraciu odporucam navstivit napr. ceske Rychlebske stezky...:-)
21.02.2014 - 23:36:10
00
nazdar...mas niejaku presnejsiu predstavu kde? pretoze okolite lesy od kvetnice po svit su pretkane singlami, dnes o 10:30 vyrazame, mozes sa pridat a po vyjazde povies ci je nutne este nieco staviat....ked to chces robit na cierno tak zivotnost toho bude kratka, kedze vsade sa tazi...

par videi zo singlov v okoli aby si mal predstavu ;)

youtube.com/watch?v=Sbfvbfq7-gE&t=0



youtube.com/watch?v=xPUEWDWfoj0&t=0



youtube.com/watch?v=0i0gfMiokZk&t=0



youtube.com/watch?v=sPG_BKX9TNI&t=0

23.02.2014 - 08:10:53
00
ahoj, skvele videa! niektore pasaze nepoznam. dik hned by som isiel mam vsak vidlu v servise. miesto neviem kde presne ale v tej oblasti ako pises, lesy Kvetnica, Svit...mas pravdu prirodnych singlov je tam dost, ale su zvacsa priame, technicke, na tom sa da stavat, stacilo by par klopenych zataciek vytvorit, nejake vlny, nech to ma ten spravny flow :-) ale musi byt pri tom niekto, kto uz single staval, nech je to rytmicke, trvacne aj ekologicke. iste by sa dala najst oblast napr nad Svitom, kde sa netazi. zacat by sa dalo aj tuto jar, neoficial, na skusku, potom neskor snad aj s pozehnanim od vyssich sil :-)
23.02.2014 - 09:51:27
00
keyboard_arrow_up