Mesto: Bratislava Založený: 28.06.2012 Príspevky: 1 199 Bike: Dolan Rebus
Okuliare by som fakove urcite nekupoval. Zrak musi byt chraneny na 100% ! Matt , neviem ci velke , klasicke radarlocky asi ta fotka skresluje. Nech sa paci zaber na logo
Mesto: Bratislava Založený: 28.06.2012 Príspevky: 1 199 Bike: Dolan Rebus
Najlacnejsie co som nasiel , 160€ 2ks skiel ... Ci vies o niecom lepsom ? Povodne som chcel racing jackety ale co ja viem , asi moc velke na moju hlavu. Ale musi povedat ze tie jackety mi sadli lepsie aj boli mozno trosku pohodlnejsie ... Ale radarlocky maju lepsie zorne pole
Konečne niečo na dlhšie výjazdy - Camelbak Mule NV Síce nie od poštárky, ale osobný odber v u nás v PB v predajni Sport3 (bycigle.com) Doteraz som vozil batoh s rezervoárom Cytec z Intersportu, no skoro sa mi tam nič nezmestilo teším sa až ho prevetrám
Aj ja sa do neho chystam buduci tyzden, ale este nie som rozhodnuty medzi Mule NV a Hawg NV
Podľa mňa sú totie záplaty nejaké fejky, keď je lepidlo nepoužiteľné Sú taký ľudia, ktorým keď nepríde balíček priamo z Honkongu, tak sa necítia dostatočne in, že ako vydrbali s EU
Za rovnaku cenu mas 50ks zaplat z Ciny, alebo 6ks (vyrobenych v Cine, predavanych rozlicnymi vyrobcami ako "znackove") Treba podporit priamo tych co vyrabaju a nie tych co zarabaju na otrockej praci druhych
Ved .. aj s dusami je to rovnake, len kto vie ako je to s kontrolou kvality .. ci do jednej skatulky nedaju dusu pre mavic a do druhej to nezabalia pre nejaky cinsky sunt (bbb... )
Ked sme uz pri zaplatach. Naposledy som kupil nejake samolepiace a vcelku sa mi to pohodlie paci.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.