Pali65: vsak PhilJ pouziva tiez cinske dosticky, ale mal na mysli asi tie uplne lacaky, neviem ci to bol tento pripad. Tiez uz som zodral zo 15-20 parov cinskych platniciek a nebol problem.
volodaj: ak su original BrakCo, tak nie je dovod, su lepsie ako Shimano , vlastne aspon tie co mam su jedny z naj kotucov vobec, co som jazdil, ak nie najlepsie /vsak aj primerane tolko stali/ ..ja som minuly rok kupil nejake asi fejkove BrakCo, lebo stali asi 8-10e kus a tak to aj vyzera. Oba mali problem s brzdenim, ako keby boli odrezane do vypukla, jeden sa po zajazdeni umudril, druhy nie, mozno az ked ho dobre vybrusim, tak prestane. Ale co sa tyka brzdenia ako takeho, tak funguje.
Inak tie lacne cinske kotuce, ako napr. kopia Avidu za 4$ su pravdepodobne z maksej ocele ako original a podstatne rychlejsie sa zjazdia aj prehreju a spalia.
When we started our big idea it was our dream to manufacture parts in the UK and we're proud to say our manufacturing facility is now up and running. Putting design, prototyping, programming and manufacturing under one roof means we can now offer an even wider range of products, keep them in stock when you want them, and still offer great value for money.
kevlarove si tiez pochvalujem, ale uz je problem zohnat to co chcem, resp. sa mi nezda, ze za to chcu 2$, tak neviem ... musim uz pozriet ten superstar.
Nikdy som nepochopil (a to nie je len pripad tohto), kde na predstavci odlahcuju vsade mozne na tychto miestach, len aby usetrili 5g, namiesto toho aby tam prihodili titanove skrutky, kde usetria rovno 15g... ale ze vobec ich napadne toto robit .. to uz je bezpecnejsie jazdit na cinskych karbonovych rajdoch.
A ja sa raz chystám na taký projekt že karbónový full z Číny s max. Využitím veci odtiaľ.... Možno sa to raz podarí a potom už ostanú len 2 témy.... RIP alebo Oplatí sa 😂
Sh*t !! .. suchy bukovy konarik o hrubke prsta-prstennika, porazil v neľahkom súboji šróbku vrchneho kolieska kladky prehadzovačky. Nasledkom toho bolo vrchne koliesko kladky katapultovane silou napinaka retiazky rovnajucou sa sile - je v ***** už ju nenájdeš ..
Ale aj tych 10minut vyjazdu po trailiku stálo za to
ja som ho dnes nahadzoval a uvidime, na striedacku som sroby dotahoval po 1nm pekne opatrne takze ak to prdne tak to je zly vyrobok a reklamacia a ak nie tak spokojnost (hadam to neprdne pri nejakom zjazde)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
volodaj: ak su original BrakCo, tak nie je dovod, su lepsie ako Shimano
Inak tie lacne cinske kotuce, ako napr. kopia Avidu za 4$ su pravdepodobne z maksej ocele ako original a podstatne rychlejsie sa zjazdia aj prehreju a spalia.
(teda ak superstar components este nepresunul vyrobu do ciny
UK Made
When we started our big idea it was our dream to manufacture parts in the UK and we're proud to say our manufacturing facility is now up and running. Putting design, prototyping, programming and manufacturing under one roof means we can now offer an even wider range of products, keep them in stock when you want them, and still offer great value for money.
presne, brzdy aspoň z GearBest-u!
myslim ze ludia nadavali na ich kompletny sortiment, so vsetkym boli problemy
...ja si ale na ich kevlarove dosticky nemozem stazovat, su tiche, brzdia a vydrzia podstatne dlhsie ako organiky, za mna teda uplna spokojnost
tak pozor na to, ja som uz objednal RF atlas
Ale aj tych 10minut vyjazdu po trailiku stálo za to
Ja zase nepochopim, tento konkretny predstavec, jazdi aj profi jazdec napr. Aron Gwin DH
Black Hawk Down
co si pametam tak konkretne vyssie rady Spectralu a Strive to kedysi mavali od vyroby ...nemusi ist teda nutne o "aftermarket" tuning