Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
To bezdrotove nabíjanie je užasné si myslím, časom možno uvidíme nedostatky..
Potrebujem aby to zvládalo Office veci, hlavne excel a word, klasika - maily, a cena okolo tých tristo. Rozmerovo - maximálne ako S3.
http://www.phonearena.com/phones/size/HTC-Explorer,Samsung-Galaxy-Note-3,HTC-Desire-200/phones/6011,7984,7894#/phones/size/Google-Nexus-5,Samsung-Galaxy-S3-Neo,Motorola-Moto-G-2014/phones/8148,8584,8898
AdMich, neskúsiť si flashnúť tie Samsungy? Nepíšeš, aké sú to modely... Ja som sa pred týždňom odhodlal rootnuť a flashnúť firemný
Potrebujem aby to zvládalo Office veci, hlavne excel a word, klasika - maily, a cena okolo tých tristo. Rozmerovo - maximálne ako S3.
Ja som tiež nenávidel svoj samsung, ale rozhodol sa, že napriek IP67 umrie na opršanie.
Ak mi vrátia peniaze, tak to vidím buď na xperia Z1 compact alebo Motorola moto G.
Vidina nízkej ceny a čistého svižného androidu je hotový zlatý grál
Tak ja ešte pamätám toto:
Keď sme s tým v 95-tom chodili na služobky do Prahy, tak jeden človek nosil len toto čudo (malo to snáď 1,5 kg...)
hlasim sa pani učitelka ...