no ja neviem, tie výstupy boli miestami pre kamzíky a nie pre bike. s kolegom sme sa smiali že maratón by sme ani nedošli :D aspoň viem na aké podmienky si zvykať a hlavne hliadkovať si tep, bo potom som v kýbli... len nedokážem pochopiť jedno... ako mohol víťaz zajazdiť s AVG 22,9km/h :shock: kuwa on nešiel do tých kopcov či čo ???
02.09.2007 - 22:20:12
00
ehm ehm 22,9 km/h 1kolo ja by som skôr uvazoval ako mohol vitaz 77,5km mat avg 22.23 km/h :oops: to je už fakt na zamyslenie a pre mna na zaplakanie :D
02.09.2007 - 22:38:12
00
:roll: to aj pre mňa, nechápem a nebudem chápať... ja som mal AVG niečo pod 14 km/h :-D čo už, nabudúce sa dúfam polepším
02.09.2007 - 22:48:21
00
8) Ja by som sa chcel poďakovať organizátorovi za oveľa lepšiu organizáciu Zelenej Stopy. Oproti minulým rokom je to posun dopredu. Trat sa im celkom dobre podarilo označiť, aj keď im to vlastníci lesov dosť skomplikovali, ale neviem prečo. Jediné s čím bol problem, bolo ozvučenie, ale verím, že na budúci rok to bude už lepšie. A treba si objednať trošku lepšie počasie.
:arrow: Doporučujem organizátorovi do budúcich ročníkov, aby ten skok na tom lúčnom zjazde na konci radšej označil, pretože nie každý vie,že tam taký skok je a dosť to človeka prekvapí, keď letí vzduchom niekoľko metrov. Je dosť blbo naklonený, že Vás to berie na predne koleso. Jazdec predomňou tam hodil dosť zle vyzerajúci papulniak, ale našťasie sa mu nič nestalo. Vidla to musela dobre schytať. A verím tomu, že tam bolo viac pádov.

:arrow: pre KIRI a MILANbb55: Musíte ešte potrénovať, lebo tie stupáky sa dajú prejsť na biku. Ja som ho pred dva týždňami vyšiel, no na maratóne som od 3/4 tlačil, šetril som sily na ďalšie kilometre. Sú aj ťažšie výšlapy ako boli tieto. Treba skúsiť aj iné maratóny cyklomaratónskej MTB série a zistíš na akej úrovni je trať v BB a na akej inde.
03.09.2007 - 06:34:50
00
tiez sa pripajam k oslavam organizatorov - bolo to vynikajuco znacene. na krizovatkach praporcici uz z daleka mavali vlajockami, nedalo sa prefrcat okolo a neodbocit...
8) inak, bol to moj prvy maraton, by som povedala dost tazky, a este k tomu som nepoznala trasu. takze super kombinacia na uvod. ale celkom dobre sa mi slo, aj som sem tam niekoho popredbiehala :wink:. a inak poznanie trasy vela prida....
(hehe, samozrejme v cieli som si hovorila, ze som mohla ist rychlejsie, ale to je asi klasika :wink: )
:arrow: kiri, milanbb55: toho vyburaneho v prvom zjazde pred dedkovom som stretla. bolo to na tom kamenistom zhazde, este pred asfaltkou na dedkovo. tlacil smerom dole bike, z ruk, lakta, ramena a z celej nohy mu tiekla prudom krv. som sa pri nom zastavila ze ci nepotrebuje pomoc. ale uz drzal telefon pri uchu a volal pomoc. medzitym z dola asi 10m som uz stretla hore utekajuceho zachranara s dlahou ... asi sa kvalitne dodruzgal... :?
03.09.2007 - 07:34:19
00
tiez potvrdzujem velky pokrok oproti minulym rocnikom. osobne si myslim ze trat bola velmi narocna, aj ked pre niektorych mozno nie, no som si isty ze velka vacsina vychadzala tie kopceky po vlastnych a nie na biku. zjazdy boli tiez dost narocne, co sa terenu tyka (kamene, sotolina, zakruty,..) znacenie si viaceri pochvaluju, ale ja by som az taku pochvalu nedaval, nehovorim ze to bolo zle, ale neviem ci ste isli uplne osamoteni, alebo vzdy za niekym, lebo to je obrovsky rozdiel. znacenie na zemi totizto nieje vidiet z dialky (zato taka stuzka ano). ja som musel zastavit asi dvoch krizovatkach a pozerat ze kade teda dalej a v jednej som sa aj vracal kusok spat, kedze som odbocil zle (v rychlomm zjazde sa tie flaky na zemi nedali identifikovat ci su to sipky, alebo len machule :)
areal pretekov bol super, len naozaj skoda toho ozvucenia.
velke nedostatky som este videl v prezentacii (malo vybavujucich ludi a zaujimava kontrola zaplatenia startovneho - ustna...)
inak vsetko super, sprchy, vyhlasovanie, ceny, tombola, obcerstvovacky.
na buduci rok pojdem mozno tiez dve kola :)
03.09.2007 - 08:44:47
00
:arrow: pre KIRI a MILANbb55: Musíte ešte potrénovať, lebo tie stupáky sa dajú prejsť na biku. Ja som ho pred dva týždňami vyšiel, no na maratóne som od 3/4 tlačil, šetril som sily na ďalšie kilometre. Sú aj ťažšie výšlapy ako boli tieto. Treba skúsiť aj iné maratóny cyklomaratónskej MTB série a zistíš na akej úrovni je trať v BB a na akej inde.


Veru tak, vytiahne to aj trénovaný hobík. Trať patrila profilom a hlavne povrchom k tým ťažším v MTB-cyklomaratónskej sérii - chlapci trénujte :( .

Chválim výber trate, pre začiatočníkov možno ťažká, ale žiadny extrém. Prevýšenie a dĺžka vzhľadom k povrchu tak akurát.

Doporučujem organizátorovi do budúcich ročníkov, aby ten skok na tom lúčnom zjazde na konci radšej označil, pretože nie každý vie,že tam taký skok je a dosť to človeka prekvapí, keď letí vzduchom niekoľko metrov. Je dosť blbo naklonený, že Vás to berie na predne koleso. Jazdec predomňou tam hodil dosť zle vyzerajúci papulniak, ale našťasie sa mu nič nestalo. Vidla to musela dobre schytať. A verím tomu, že tam bolo viac pádov.
.


V tom zjazde sa padá bežne (že MirecBB :( ) i mimo pretekov, ak sa precenia schopnosti. Myslím, že je na každom bikerovi, či to pustí alebo poslúchne pud sebazáchovy a pribrzdí. Nemyslím, že na tom značka niečo zmení. Poučenie pred štartom väčšina počúva jedným uchom- ak vôbec


Celkove spokojnosť so závodom!
03.09.2007 - 09:46:36
00
No ano. polietal som si tam. na preteku som sa tam isiel pozriet ako sa na tom skoku bude darit ostatnym. Ale po dvoch padoch som stadial musel ist prec lebo mi naozaj bolo zle. Tuhla mi krv v zilach ked som tam videl niektorych rutit sa dolu lukou. Vela ludi to ustalo iba vdaka stastiu, zopar vdaka dobrej technike, a zopar ludi si pribrzdilo. Darmo som na nich krical ze spomal. Tie dva pady snad dopadli lepsie ako moj, odisli chlani po svojich, aj ked ten druhy neostane bez nasledkov podla mna, lebo rameno ho bolelo dost. Snad to bude len narazene. Ale to som si v prvom momente myslel aj ja :(
03.09.2007 - 09:58:22
00
Ahojte borci, bikerky & family :D

Banská Bystrica- vzdávam hold - ako organizátorom za značenie trate, ktorá bola perfektná, počasie celkom ušlo, a až na energetickú krízu sa mi išlo skvelo. Pravdu povediac som mal obavy z toľkých križovatiek a ich odsledovania. Pri niektorých tiahlych a náročných stúpaniach to nebol problém si nevšimnúť. Takže pochvala, zjazdy šotolina sa postarala o pár pekných šmykov, radšej som pribrzďoval a držal tlak v pneumatikách bez úniku. Zdravím všetkých s ktorými som ťahal kopce, alebo sa len tak hecovali k lepším výkonom. Môj spomínaný nič extra, veď tie stúpania mi "kvázi" uberali súperov a podľa ich siluet v ďialke som registroval nadmorskú výšku, ktorú mám ešte nastúpať a koľko toho stúpania ešte zostáva. No stále sa mi skrývali v zákrutách :D
Víťazom gratulujem, obdivujem ich aj tých čo šli dve kolá. Vlastne všetkých, ktorí bojovali či už proti času, ale najmä so sebou samými a došli do svojho cieľa. Mám z absolvovania týchto pretekov dobrý pocit, jeden z najnáročnejších čo som šiel. Dobrá atmosféra všetko vyváži, ochotný ľudia, či už na trati, pres štartom - týmto pozdravujem pána pri prezentácii, ktroý ma pustil pred seba, keďže som trochu poblúdil pri zaraďovaní sa do radu:-).
Takže BB, bajkovaniu a ľuďom čo ním žijú, ale aj ostatným kopec úspechov. Dúfam, že sa na budúci rok opäť stretneme v peknom počte. čawes :)
03.09.2007 - 21:37:19
00
keby sa chcel niekto hladat - tu sa najde 8)
http://picasaweb.google.com/dvorakova.d ... enStopaSNP
06.09.2007 - 20:23:47
00
...ďakujem Danka... tak som sa tam predsa len našiel... :-)
06.09.2007 - 22:37:32
00
Zusky a aky si tam "zaláskovany" :oops: pekne, pekne...
Ci to sa radujete ze mlady prezil pad bez nasledkov?
07.09.2007 - 10:12:26
00
aj ja dakujem :), tiež som sa našiel :)
07.09.2007 - 13:11:16
00
Zusky a aky si tam "zaláskovany" :oops: pekne, pekne...
Ci to sa radujete ze mlady prezil pad bez nasledkov?


...no, láska je večná a to, že mladý to má bez škrabanca je úžasné... nech mu to vydrží... :-)
08.09.2007 - 01:22:05
00
keby sa chcel niekto hladat - tu sa najde 8)
http://picasaweb.google.com/dvorakova.d ... enStopaSNP


8) Ďakujem za pekne fotecky. Zhodou okolností som sa tam niekoľko krát našiel aj ja a tiež moji kolegovia z našej bikerskej skupiny. Ešte raz ďakujem za takýto hrdinský počin.

8) Inak máme spoločnú kamošku. Tú babenku s číslom 452 poznám. Ak budeš s ňou - pozdrav ju od bikerov čo jazdia na Leaderfoxoch, ona už bude vedieť.
10.09.2007 - 06:52:22
00
keyboard_arrow_up