Chcel by som vas poziadat o pomoc pri vybrani vhodnej vidlice pre moj bike kellys spider lime 20.mam 26 kolesa a 19.5 velkost ramu.Povodna vidlica SR SUNTOUR XCT MLO, 100mm, coil / Mechanical Lockout ma uz tak kope do ruk ze ma pretala bavit.Rozhodol som sa ze ju vymenim ale neviem za aku.Jazdim 40% asfalt 60% les atd.. chcem sa ist aj trosku pospustat nic extra.Rozmyslal som aj nad 120mm ale neviem co to spravi a ci sa to hodi.Som ochotny investovat okolo 100€.Obraciam sa preto na vas skusenejsich o rady.dakujem.
posledný komentár: 21. 7. 2020 o 14:45
Ja som teda tiez zvedavy na radu skusenejsich.Preco by to nemalo fungovat?Okrem toho,ze sa kusok zmeni geometria,vzhladom na to,ze sa kusok zdvihne predok,kde je este zrada?
http://www.kupkolo.cz/26-sr-suntour-raidon-lo-100mm-disc_z3737/
manuál k vidlici....
Co si mudry strasne?Chalan sa normalne pyta.
Tvrdost nastavis,podla svojej vahy.Mala by sa nafukat tak,aby ked sadnes na bajk sa ponorila 25 az 30% svojho zdvihu.Ten ponor je ten sag.Ked ju nafukas malo,mohla by casto chodit na doraz a to nechces,bo ju znicis.
Ja jazdim vacsi zdvih ako tam bol originalne, ale zaroven musim povedat, ze mam 23" ram, cize ma mensiu zmenu uhlov kedze ma dlhsi razvor, kratsi predstavec, sirsie riaditka s mensim stupanim, dal som si sedlovku bez offsetu aby som nebol moc vzadu, (predtym bol 25mm) a prisposobil si cely posed.