Kategórie
Bike-techUkradnuté bicykle # cestná cyklistika # skúsenosti # poradenstvo # rady # diskusia
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
http://www.cshop.sk/Onguard-Obl-zamek-s-drzakem-Brute-STD-8001-111-x-202-16-8-mm-d5884.htm
Stoji iba 30 euro, ma priemer brutalnych 16.8mm co je myslim druhy najhrubsi U zamok na trhu(ale nestoji 100+ euro). Je prakticky neprecviknutelny a lahko prepilit ide iba karboskou. Pre vahu 2kg a rozmery nepouzitelny do lesa, ale do prace a do mesta asi idealne riesenie.
Viem ze tebe to uz nepomoze
Radšej nech sa nikto neinšpiruje. Bajk neochráni žiadna zámka. Taký, ako sa tu spomína už vôbec nie.
Ale nenechaj to tak. Nespoliehaj na fízlov. Rob sám čokoľvek pre vypátranie zlodeja. Aj zdanlivo nezmyselné a zbytočné veci. Treba ísť šťastiu oproti a snáď sa stane zázrak.
Mám vlastnú skúsenosť, keď som zo zlosti a zo zúfalstva pátral po zlodejovi a ten zázrak sa stal. http://forum.mtbiker.sk/post836370.html#p836370
To je jasne, ale ak chodis do prace na starom bajku a das si na to skoro 17mm Ucko tak karboskou ti taky bajk nikto kradnut nebude. Risk/reward.
Napriklad mna by nahnevalo aj keby mi ukradli moj stary bajk ktory ma hodnotu niekde okolo 150-200euro. Ked na to zavesim taky zamok + strazene priestory na kartu, tak riziko kradeze je niekde okolo 0%.
Kice este vcera kym som cakal na policajtov som chodil po parkovisku a svietil do aut ci este nahodou....
Ako dopravny prostriedok mam plne funkcny polohrdzavy ocelak ktory sluznu urobi a nemusim sa on strachovat. Len uplny zufalec by sa nan ulakomil
Ja som svoj bajk so zlodejom našiel po dvoch hodinách v meste. Logicky by po takom čase mohol byť krásne a nenávratne zašitý. Ale nebol, lebo páchteľ bol divný, drzý, proste neviem. Viem však jedno, že keby som ostal doma, aj tak by som od nasr..denosti nespal. Tak som sa túlal nočným mestom a pálil benzín. A šťastie som prilkonil na svoju stranu.
Viem. Šanca je malá, ale je.