Neviem, pravdepodobne "stredne tmavo"
http://www.prazenakava.sk
22.03.2015 - 21:15:55
00
z tostata beriem pravidelne a este sa mi nestalo ze by som mal olej na zrnach... mozno trochu prehnal prazenie. ale kym chuti tak to neries. mne sa to stavalo na preprazenych kavach. 1-2 tyzdne po uprazeni vyliezol olej na povrch..
23.03.2015 - 22:01:14
00
Veď práve aj chuť sa mi zdá nie práve ideálna, ale má asi mesiac od praženia.
24.03.2015 - 17:03:54
00
mesiac nie je vela. co som zvyknuty tak od neho kava nie je prepalena ale obcas sa asi stane... skus sa ho na to spytat ked budes brat kavu nabuduce.
24.03.2015 - 18:51:31
00
Dnešnà Cuba

Prílohy:

image.jpg
image.jpg 156.89 KiB thumb_up0thumb_down

27.04.2015 - 20:07:16
02
chcem vymenit uz stary moka presso kavovar, tak sa chcem opytat co mam brat skor co sa tyka materialu, radsej hlinnik alebo nerez? popripade ak by ste poznali nejaku alternativu tak vam budem vdacny :)
27.04.2015 - 20:40:51
00
Tiger Indicky

Prílohy:

image.jpg
image.jpg 313.37 KiB thumb_up0thumb_down

01.05.2015 - 15:15:45
03
Dnešná Cuba

Prílohy:

image.jpg
image.jpg 518.22 KiB thumb_up0thumb_down

02.05.2015 - 21:52:29
03
Jaaaj, sliny mám až za ušami :)
02.05.2015 - 22:05:12
00
zdravičko kávičkári. :) Aký ručný mlynček odporúčate? kavičku si robím v manualnom presovači ROK Espresso Maker on si pýta dosť jemne mletie, postačí na to lepši ručný? zatiaľ som našiel odporúčania na tieto dve: hario skerton a porlex tall hand

http://www.coffeezone.sk/Mlynceky-h1
http://www.coffeezone.sk/Mlynceky-porl1
14.05.2015 - 15:44:12
00
Áno ručný mlynček bude stačiť, obe zvládnu tak jemné mletie že ani vodu cez kávu nepretlačíš. Mám Hario ale lepšie hodnotenia sú na Porlex.
14.05.2015 - 21:20:36
01
Ak chces dodrzat rovnaku konzistenciu kazdej porcie, ani jeden z nich stacit nebude, proste nemelu konstantne presne, tie su vhodne tak na mokku.
14.05.2015 - 21:52:47
00
...rovnaku konzistenciu kazdej porcie...
v manuálnom pressovači nedosiahne ani keby mal ten najkvalitnejší mlynček
...nemelu konstantne presne...
čo si tým myslel? Ak distribúciu veľkosti častíc, tak kedže má ten manuál, na ktorom nemá šancu zabezpečiť ani len konštantnú teplotu extrakcie, nie to ešte tlaku, nemá zmysel sa tým vôbec zaoberať
14.05.2015 - 22:56:26
00
Tiez som o tomto presovaci uvazoval - je to dizajnova pecka,
udrzat konstantnu teplotu az taky problem nie je. nechas zovriet rovnaky objem vody, pockas rovnaky casovy interval kym spadne na 90, urobis shot.
co sa tyka tlaku chce to cvik, ale aj to sa da natrenovat, ale viac dolezita je teplota.
ROK je taka ohlodana lacnejsia verzia http://www.lapavoni.it/domestic-line.php?idcategory=1
14.05.2015 - 23:08:42
00
no nieje to snim jednoduche ale sem tam sa aj crema podari, len to chce este trening a lepsi mlyncek
15.05.2015 - 08:46:40
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up