Presne tak - oba tie bajky uz maju dobre vzduchove vidlice, tzn. ich tvrdost urcujes dofukanim pumpou podobne ako pri kolesach, takze si to vies prisposobit podla seba. Pruzinovu Toru mam aj ja a ani ta moja teda velmi nepruzi (max. asi 5-6 cm pri fakt tvrdej jazde). :)
30.05.2015 - 21:00:09
01
Neviem o specialnych vidliciach pre zeny, ale urcite by som pozeral po nejakej vzduchovej, ktoru si vies prisposobit a aj hmotnostou bude na tom dobre. Na tych dvoch bikoch z tvojho vyberu su obe vzduchove, Reba na Boardmanovi je vyssi model, takze sa da ocakavat lepsi chod, plus ma 32mm nohy a pevnu osku, co je vyhoda z hladiska tuhosti(nekruti sa a lepsie drzi stopu).


Fiiha, vidis, na to by som v zivote sama neprisla. Urcite to zvazim. Diky za tip! :)

A ty ako vies, ze objednavam z ChainReactionCycles.ie? :rofl: Kupujem u nich vsetko. ;)
30.05.2015 - 21:01:57
00
Ten Giant Anyroad určite nebude pre teba. Nemá daleko od cestného bicykla, to je vylučne na hladké cesty, ani na polnú cestu by som na nom nešiel. Také riadítka, barany, to vôbecnebudešmaťstabilitu a istotu. Tie brzdy na ňom, Avid BB5 som mal, sú otrasné. Velmimalá plocha platní, slabá účinnosť, stále ich bolo treba štelovať a platne sa velmi rýchlo zodrali. Ja som cca 10rokov jazdil mtb 26" ešte vtedy, potom som prešiel na crossový a po asi 2 rokoch som prestúpil na 29". Na tom crossovom som jazdil takmer ako predtým na tom horskom. Dal som si tam tie najširšie plášte pre cross aké robia, Schwalbe smart sam 700x45mm (2010) neskôr som si aj vymenil vidlu z 29" RS Tora solo air. Mal som takmer mtb s rýchlosťou crossoveho (prevodníky 26-36-48). Súhlasím, že 29" by bolo dobré riešenie. Ked vačšinov jazdíš cesty a terén malo, dalšia vec je aký ťažký je ten terén? Pokiaľ to je len ľahší terén, lesné cesty, sem tam nejaký šuter/koreň (žiadne tvrdé ziazdy) tak potom lepšie si myslím, že by pre teba bol crossový bike. Ten bude mať požadovanú rýchlosť na cesty a znesie nejaký ten terén.
02.06.2015 - 14:56:06
01
keyboard_arrow_up