Kategórie
Bike-techBikovanie v okolí Martina # MTB # horský bicykel # trail # spoločné výjazdy # cyklotrasy # komunita # jazda v teréne # jazda z kopca
posledný komentár: 25. 4. 2010 o 22:51
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Zjazd je najkrajsi po zelenej na Bystricku, trochu technicky ale krasny. Ak mienite pokracovat na Martinky nie je to zrovna zjazdne, viac tlacenia ako jazdenia (opacny smer je lepsi). Tiez som skusal zjazd do Kuneradu ale bolo to na moj vkus dost prudke a neuzil som to tolko.
Poď s nami zelenú a modrú do Turia a môžeme skúsiť kuknúť aj tie Slnečné skaly. Alebo máš potom niečo dolu u nás?
A niektoré čast VF na tom tiež nie sú moc dobre :/. Predvčerom som bol na Katovej skale a rovno za tabuľou NPR kopec zrezaných stromov. O Necpalskej a Belianskej doline škoda hovoriť...
V sobotu vyrážame tak okolo 8 z MT. Hore neviem koľko, ako nás poznám tak sa na chvíľu stavíme na chate. Takže okolo 11-12 by sme mohli byť na Krížave
ja by som mal tiez vyrazat o 8mej z kuneradu tak hadam na chate sa stretneme ...budem hladat yetiho
Mám otázku, ako je to zo zjazdnosťou a náročnosťou po červenej turistickej značke z Martiniek smer Horná lúka - Kopa - s. Maríková - Hnilická Kíčera - s. pod Hnilickou Kíčerou - s. pod Úplazom a smerom na Valču. Prípadné nástrahy a obchádzky ??