Peso. Na trase, ktorou sme sli, by som si s bajkom akurat dobre zanadaval.
Inak cestou z chaty sme stretli sympaticke slecny ako nam idu oproti. Jedna asi kvoli teplu hodila texasky na ruksak a sla len v nohavickach. Prijemne spestrenie. Ale nefotil som.
Jezus mozes prosim napisat, ktorou trasou si isiel peso? Myslim, ze by sa dalo ist Zelene Pleso - Biele Pleso - Plesnivec - Tatranska Kotlina. Minule som to bol zmapovat pesi a zdalo sa mi to v pohode. Zelene uz mam odjazdene, tak isto Plesnivec.
Zdiar - Monkova dolina - Siroke sedlo - Kopske sedlo - Velke Biele pleso - Plesnivec - Tatranska kotlina. Velmi pekna tura. Kamziky nas priam az ignorovali. A ze ich zopar bolo.
Jezus Myslim, ze by sa dalo ist Zelene Pleso - Biele Pleso - Plesnivec - Tatranska Kotlina. Minule som to bol zmapovat pesi a zdalo sa mi to v pohode.
Luthy dalo ale nad Brnčalkou musíš chvíľu niesť, Prípadne použiť skratku z pol-ovej "Tatranskej klasiky" cez potok, ale na to som ja nemal gule. Išiel som to pred mesiacom Z Plesnivca dole jednoznačne po zelenej TZT
Presne tuto cesticku som minule hladal z "Tatranskej klasiky", no nenasiel som ju a to som mal aj gps...uz som o tej cesticke pocul od viacerych, asi tam budem musiet ist s niekym kto to tam pozna Z Plesnivca dole po TZT je to parada
Išiel som sám a našiel som, odfotil a poslal pol-ovi či je to ono. Keď mi to potvrdil tak som len pokrútil hlavou a išiel pekne ďalej okľukou cez Brnčalku a Biele pleso. Kamene príliš ďaleko od seba na to aby som to preskočil ešte aj s bajkom. Dvaja by si už nejako vedeli pomôcť.
Presne podla tejto mapy som isiel, lenze teraz to tam je zarastene dost, musel som to prehliadnut Dokonca v nedelu som isiel pesi po tej modrej na Biele P, reku ci sa tam nebude dat na biku, ale kdeze, to len vyniest. Este som sa aj pozeral po tej "krizovatke" kde sa pretina modra s ciarkovanou, no vsaaaade len kosodrevina a vsetko zarastene. Hm, nabuduce
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak cestou z chaty sme stretli sympaticke slecny ako nam idu oproti. Jedna asi kvoli teplu hodila texasky na ruksak a sla len v nohavickach. Prijemne spestrenie.
Luthy dalo ale nad Brnčalkou musíš chvíľu niesť, Prípadne použiť skratku z pol-ovej "Tatranskej klasiky" cez potok, ale na to som ja nemal gule. Išiel som to pred mesiacom
http://mapy.hiking.sk/?x=20.23643&y=49.21352&ref=permalink
najkrajšia