Treba sa hlavne zdraviť, zdraviť a zdraviť potom dôjde k uzdraveniu. V cestnej premávke vzdialenosť udržiava, sleduje a za ňu zodpovedá vozidlo v závese. Takže predné moc okolo toho meditovať nemusí. Ak je to nepríjemné ísť do úniku, spomaliť alebo zastaviť.
Ideálne začať makať spolu ísť si svoje sám je zábava jeden tréning/výjazd týždenne max. aspoň podľa mňa.
Napriek brzdiť či nič neukazovať je také detinské. Ale niekedy človek ozaj trafí debilka že sa to od neho odráža. Zastať a nekaziťvsi náladu.

Inak návodvalo na to tu (ENG):
https://youtu.be/yAf51SoqTKU
28.07.2015 - 22:39:34
00
a čo hákovanie za mot. vozidlom? tiež by mal človek dobehnúť k okienku, zaklopať, dobrý deň pán vodič, môžem sa za vás zaháknúť? :D :D ale čo mám skúsenosť, tak vodiči moc neunesú ten pocit, že ich rýchlosť je rovnaká ako nejakého šaša na bicykli a pokiaľ zrovna nie sú v traktore, ktorého maximálka má nízke limity, tak väčšinou vždy pridajú, aj keď tým porušia predpisy o MPR. čo sa tíka hákovania, tak sa mi to snáď ešte ani nestalo, žeby sa za mňa niekto zavesil, ale tu moc cyklistov nestretám.. ale tak štatisticky má odzdraví viac cyklistov v protismere ako tých ktorých predchádzam.
28.07.2015 - 23:17:23
00
Tí čo hakujú sú hakeri, pozor na nich!!!

Keď dobehnem niekoho pomalšieho, tak mu jazdu v háku ponúknem a keď obehne niekto mňa, tak sa za ním veziem pokiaľ vládzem, alebo pokiaľ neodbočí, ak to trvá dlhšie a pozbieram sa z mrákot, tak mu aj prestriedam.

Ale čo by povedali DaDo.Bzz alebo Milanko40 keď sa za nich niekto hackne??? batérka ide rýchle do kytek.....
29.07.2015 - 05:33:21
00
na cestaku som to tiez vzdy tak mal, ze ak ma niekto dobehol a zavesil sa, zacal som ukazovat jamy a pod..vobec som nerozmyslal, ze je to nieco zle. Aj ked mam rad jazdu osamote ak niekto takto pride nevadi mi to, urcite nebudem naschval neukazovat jamy, odpluvat.. a ked chcem vystriedat vystriedam, ak nechce v duchu si poviem par nepublikovatelnych slov a idem dalej. Teraz jazdim mtb, tak je to trosku ine, ale pouzivam to co som sa naucil na ceste(okrem jam-tie neukazujem :D ) . Zdravenie je dalsi level, mam skusenosti, ze ti co maju lepsi bike a vybavu zdravia-pravdepodobne sa venuju cyklistike trosku viac a turisti obcas ano, obcas nie. Neriesim a zdravim vsetkych. Takze caute.
29.07.2015 - 09:04:09
02
Som necakal, ze ludia co jazdia vcelku pravidelne budu mat take nazory ake tu prezentuju. V tejto teme jednoznacne suhlasim s tym co pisali Lord alebo hnatoklat a to si nemyslim, ze by som bol ziletkar- na cestaku jazdim necele 3 roky, na mtb cca 15. Zaujalo ma ale nasledovne
Ake kradnutie energie?
Podla testov z wind tunnela predsa jasne vyplyva, ze pri jazde v haku benefituje nielen jazdec v zakryte, ale aj veduci jazdec! Malym percentom, ale predsa. Ked niekoho taham zaveseneho v haku, tak mi ulahcuje. Benefituju obaja.

... tak este kopnem do dufam uz polomrtvej temy - k veci od cca 1:40.
The Win Tunnel: The Effects of Drafting thumb_up0thumb_down
29.07.2015 - 19:10:49
02
zigo za tebou aj tak nikto nehakuje lebo by mu to tak ci tak nepomohlo :)
29.07.2015 - 19:58:46
03
Bože, ako je možné že mi táto téma unikla? :D :y:
30.07.2015 - 22:58:19
00
keyboard_arrow_up