uprimne mne moze byt jedno ci niekdo sedi za pc, alebo nie, to je jeho vec, ale miesat maraton s ebajkami, je ciste barbarstvo
23.08.2015 - 08:07:01
02
ja s om bol na 75km...no ja som nabludil asi celkom dost....navigaciu som sice mal...ale podcenil som baterky....vypla este som nebol ani na pezinskej babe.......Najviac som bludil od SLivu po Spariska a potom z asfaltky sa odbocilo doprava po cervenej...tam niekto za tym kratkym stupanim prehodil vlajocky a uz to bolo. A dokonca si dal tak zalezat, ze ich rozvesal nielen pri krizovatke, ale aj kilometer snad od odbocky som nachadzal vlajocky....NO co uz....som tam sa motal jak ***** asi 15 minut....POtom ma napadlo ze je to cele hovadina, ze to musi ist na kamzik a vratil som sa k cervenej znacke a siel som po nej..Zakratko som zistil, ze uz som dobre...
23.08.2015 - 08:32:44
00
Nasiel som foto https://www.facebook.com/media/set/?set=a.860546040701047.1073741878.723635814392071&type=3 a na tento maraton uz nepridem hlavne kvoli svojskemu pristupu organiz.
23.08.2015 - 08:38:20
00
No nevie ja som lama amater skoncena v druhej polovici . a e bike som ten isty predbiehal tri krat od ms k bk . najhorsie je ze ho predbiehas v zjazde alebo na rovine .. Prirodzene mas horsiu stopu lebo idealnu ide predbiehany. A nemusime sa asi bavit o co je to nebezpecnejsie ist zlu stopu v zjazde ako do kopca.
23.08.2015 - 08:47:41
00
na krizovatke za salasom, kde sa stretala trat 75tky v jednom aj druhom smere....ziadny organizator....clovek mohol len tipovat, kadial ist...som tam stretol skupinku 5-tich bikerom ...asi z ciech..co netusila, kadial ist...NAstastie ja som vedel, ze sa ide po cervenej na babu...tak som im poradil...NO..A viac takych miest bolo, kde mohli organizarori byt..No co uz..Asi ani ja uz nan nepojdem...neviem...Trosku ma mrzi to odflaknutie znacenia...Nevadi..skusil som..
23.08.2015 - 09:12:30
01
Je to smutne ale je to v nasej spolocnosti. Poskodit s infantilnym dovodom na radost niekomu preteky je na skor na polutovanie. S tymto sa clovek stretne azda len na Svk. A ak sato opakuje tak ako organizator by som na kazdu kriticku odbocku dal cloveka. Radsej zaplatim 20 e ale chcem mat 100% istotu ze vsetko bude super. Prekvapilo ma tolko napojov v cieli. Super kto to vymyslel.
23.08.2015 - 10:24:10
01
Blbci su vsade, to nema so Slovenskom nic spolocne. V USA uz odsudili zensku co natahovala ostnaty drot na mtb trate.
23.08.2015 - 10:36:43
02
Čaute.
E-bike nie je motorka je to велосипед neťaháš nejde. Akurát máš 250W naviac a je len na Tebe ako ich využiješ. Čo vás hnevá, že je rýchlejší? Mali sme vlastnú kategóriu a s Norom som si veľmi dobre zapretekal pričom pokiaľ idem s motorčekom sa vôbec neporovnávam s ostatnými. Dole kopcom som predbiehal ja. Nemám pocit, že som niekoho brzdil, obmedzoval.
A okrem päťbojárskej nie je na tomto preteku problém predbiehať. Je lepšie raz e-bajk vyskúšať ako len kritizovať. Včera nás bolo 16 o rok 30 o dva... Vlado


Naposledy upravil birel dňa 24.08.2015 - 17:13:29, celkovo upravené 1 krát.

23.08.2015 - 11:02:18
04
Prekvapilo ma tolko napojov v cieli. Super kto to vymyslel.

Tiez som cumel ako pero z gauca. Pribehla za mnou slecna s tromi napojmi a vravim jej. Beriem si to pifco.
Ona ze vsetko je vase :clap: Ja jej este na to ze by som aj rad nieco zjedol nie len vypil. Ze tam v tom stanku vam daju :y:
Parada! Inac pretek brutal rychli len sa tak prasilo aj ked sa neprasilo :) Zmenu znacenia som nezaregistroval.
E-biky mali nastupit na 75 km. To by bolo radosti keby im po 50 km dosla baterka :rofl:
Vyhra biku v tombole ako kompenzacia defektu urcite potesi ;)
23.08.2015 - 11:10:27
00
Moj názor je E-bike dlhšia trať a o hodinu skôr ako ostatný. Trať super rýchla.Znacenie- nič moc treba vylepšiť + dievčenskom povedať žensky treba zdvihnúť pred napomenutím (nehovorím všetky).pan ktorý bol pod bielym krížom este aj upozornil na ľudí povedal kade super...občerstvenie stačí na krátkej trati no 3ks v cieli super.jedlo fajn. Len mi sprcha chýbala z teplou vodou kde sa dám doporiadku.inak super maraton prídem aj na budúce..
23.08.2015 - 12:16:27
00
75km na e-bajku je hrana treba velmi rozumne zaobchadzat s baterkou. Ale pokial sa jedna o pretek tak ako si das keksik na obcerstvovacke ja vymenim baterku a ide sa dalej. Staci dobra logistika.
23.08.2015 - 13:01:34
00
To je neuveritelne, ja zasnem. Chapem ebike ako nastroj pre niekoho kto sa chce previezt v prirode a fyzicky na to nema. S priatelkou sme to skusali, ona na ebiku ja na svojom a celkom to fungovalo. Ale tlacit elektriku medzi ludi ktori makaju celu sezonu a snazia sa dostat zo seba maximum je zvratene.
Mozem sa nadopovat epom pred zavodom, koksik alebo ine vitaminy? Asi si budete vsetci klepat na celo, ale aky je rozdiel ked mam pod sedlom baterku a v strede motor? Na TDF dobere ze nevlezu jazdcovi s kamerou do analu a ty nas tu chces presvedcit ake je to skvele?
Mna uz nikto na maratone kde startuju ebiky neuvidi. Chybat tam urcite nikomu nebudem, ale kazit zavod za ktory som zaplatil si nenecham.
23.08.2015 - 13:19:56
07
Včera nás bolo 16 o rok 30 o dva... Vlado

o dva, tri roky uz snad budete mat vlastny serial pretekov a bude opat na maratonoch pokoj ;)

chcem pochvalit balicek, ktory nebol ako vzdy v igelitke, ale v praktickom mini ruksaku - za toto velke plus
cyklostar takisto vzdy potesi, este nikdy som ho nemusel kupovat :D
a o par rokov tu na bazari zacnem vo velkom predavat multifunkcne satky :P
tri napoje boli super, asi ako kompenzacia tej mini ciganskej zemlicky

startoval som na kratkej z druhej vlny a so znacenim som problem nemal, na kazdej krizovatke niekto stal a ukazoval kadial ist
23.08.2015 - 13:49:13
03
Tri napoje by boli super, keby som ich pil. Birel som si ani nebral a perlivu vodu som nakoniec plnu polozil vedla inej plnej flasky. Ani ciganska ma velmi nelakala, nastastie som poctivo stal na vsetkych obcestvovackach.

Na tom krizeni dlhej trate boli sice pred krizovatkou jasne sipky, ale aj tak tam mohol niekto stat. Zda sa mi, ze po minule roky tam vzdy niekto bol. Inak bolo znacenie dostatocne, nemusel som rozmyslat kade ist.

Skoda, ze som nemohol ist naplno. Aj tak som to celkom zvladol a kym som to vzdal U Slivu, tak som par ludi dobehol/predbehol.
23.08.2015 - 15:09:14
00
Tento maratón bol pre mňa veľmi zaujímavý - okrem v podstate pohodovej trate som videl aj ebiky v akcii. Ono, ľudia zmeny vnímajú vždy pomerne skepticky, ale myslím si, že vôbec nejde o negatívnu zmenu. E-bike ako taký mal koniec-koncov vlastné hodnotenie, nemiešali sa s normálnymi bajkami. Myslím, že veľa ľudí zmýšľa pomerne konzervatívne a sú trochu nesvoji pokiaľ ich prednieha zjavne slabší jazdec... No na zjazde si to vedia títo harcovníci uhrať, avšak už priemerný cyklista na e-biku dokáže dosiahnúť lepší čas ako tí najlepší na maratónoch. Tento závod to len potvrdil (samozrejme tým nechcem tvrdiť, že ten najlepší bol "len" priemerný). Je to pekné spestrenie; áno viac by malo opostatnenie dať im nielen vlastnú disciplínu, ale i vlastnú trať t.j na tej istej trati ich pustiť napr. skôr - takto by sa nemiešali so zvyškom. Na to "prekážanie" a zavadzanie, ktoré tu prezentujú niektorí ľudia som reagoval už v Stupave. Keď je raz niekto borec (alebo sa ním cíti) nemôže nevedieť predbiehať - sám si musí zhodnotiť, čo sa dá a čo nie - maratón je pre všetkých a takéto namyslené odhadzovanie ľudí so slabšou výkonnosťou sa mi nepáči. "Kto nemá na to kondičku nech na preteky nechodí" - no myslím že na pár výnimiek, kvôli technickým problémom všetci trať zvládli, takže kto chce a vie že preteky zvládne má dvere otvorené - je to pre všetkých a tí ktorí si myslia svoje asi neskončili ani v prvej desiatke, lebo potom by im pomalší jazdci nevadili. Maratón bol zorganizovaný dobre, avšak na krátkej trati som asi z desiatkou jazdcov zablúdil - nikto prehodil značenie a tak sme nadišli asi 10 minút a jeden namáhavý stupák - keďže ale profík nie som, až tak ma to nemrzí. Práve na tej odbočke , ale niekto mal určite byť - takže to beriem ako mínus. Občerstvenie OK - na Bratislavu sme dostali celkom dosť - šatku, mini saponát na bicykle, nutri tyčinku a tri nápoje a samozrejme hoci malú ale predsa cigánsku v žemli. Inak myslím, že drvivá väčšina ľudí hodnotí podujatia pozitívne.
23.08.2015 - 15:10:53
04
keyboard_arrow_up