Green Bike
6 hod. ·
Kellys Greenbike Tour 2015 máme už po ôsmy raz úspešne a veríme, že aj šťastne za sebou.
Radi by sme sa vyjadrili k značeniu trati. Chceme sa ospravedlniť všetkým tým, ktorí zle odbočili kvôli nejasnostiam na trati. Ubezpečujeme Vás, že z našej strany sme urobili maximum a trať sme stopercentne označili. Stojí nás to veľa síl a nemalé finančné prostriedky, počas pretekov sme mali na trati 60 našich ľudí. Ráno pred štartom sme trať skontrolovali a bola v úplnom poriadku. Bohužiaľ a hlavne "športužiaľ" aj tento rok sa našli ľudia (konkrétne dvaja mladíci), ktorí si dali tú námahu, aby trať počas pretekov zámerne preznačovali a zmiatli tak pretekárov. A určite to nebola náhoda, keďze poznali terén a ovládali aj značenie trate. Veľmi nás to mrzí, uvedomujeme si, že konkurencia je z roka na rok silnejšia a hlavné mesto a okolie ponúka mnoho cyklistických akcií. Ale asi by sme si mali uvedomiť, že v konečnom dôsledku je to na škodu všetkých. CYKLISTA NERIEŠI NÁZOV PODUJATIA, CYKLISTA CHCE BICYKLOVAŤ A ZLEPŠOVAŤ SVOJE VÝKONY!!! Čím viac cyklistických podujatí bude, o to viac bude aj pribúdať nadšencov tohto športu, ktorí k cyklistike pritiahnu aj svoje rodiny a blízkych. Preto vyjadrujeme ľútosť nad tým, že poniektorí toto nechápu. Ani NHL by nefungovala a nebola taká populárna, keby mala len jeden klub, stratila by svoj význam a hráčov by hokej netešil. To isté platí u cyklistov, NEEXISTUJÚ NAŠI ČI VAŠI, SÚ LEN TÍ, KTORÝCH TENTO ŠPORT BAVÍ, TAK ICH NEODRÁDZAJME!!!
Ďakujeme všetkým našim priaznivcom, aktívnym i neaktívnym cyklistom, ktorí si z tohto športového podujatia urobili už letnú tradíciu.
Tento rok sme opäť aj pomáhali, hlavne vďaka Vám, ktorí ste sa postavili na štart, sa podarila na liečbu onkologicky chorých detí vyzbierať krásna suma 1500€.
Veľká vďaka patrí tak isto našim priateľom, partnerom, regulovčíkom, zdravotnej službe a celému realizačnému tímu.
Už teraz sa tešíme na ďalší ročník - KELLYS GREENBIKE TOUR 2016!
24.08.2015 - 16:14:51
02
Bohužiaľ a hlavne "športužiaľ" aj tento rok sa našli ľudia (konkrétne dvaja mladíci), ktorí si dali tú námahu, aby trať počas pretekov zámerne preznačovali a zmiatli tak pretekárov. A určite to nebola náhoda, keďze poznali terén a ovládali aj značenie trate. Veľmi nás to mrzí, uvedomujeme si, že konkurencia je z roka na rok silnejšia a hlavné mesto a okolie ponúka mnoho cyklistických akcií. Ale asi by sme si mali uvedomiť, že v konečnom dôsledku je to na škodu všetkých. CYKLISTA NERIEŠI NÁZOV PODUJATIA, CYKLISTA CHCE BICYKLOVAŤ A ZLEPŠOVAŤ SVOJE VÝKONY!!!

Zaujímalo by ma, či sú to len nejaké domnienky alebo máte naozaj jasno v tom, že záškodníci boli vyslaní konkurenciou (predajňou/organizátorom podujatia). Už som takéto narážky raz počul od iného organizátora. Tak či len tak na seba kydáte (čo by bolo dosť úbohé) a či máte jasné dôkazy?
24.08.2015 - 16:30:11
02
A to je druha vec ze v BA su maratony o prachoch. Treba vybehnut na sever a vychod kde je dobra rodinna atmosfera a kazdy sa na kazdeho usmieva. :)
24.08.2015 - 16:37:49
05
Bla bla bla
24.08.2015 - 16:43:42
00
tmax...je to iba skopčené z FB stránky, ale prepáč nevidím tam žiadne obviňovanie či napádanie konkurencie.. tak zasa sa tu nechytajme za slovíčka, a nerobme problém, kde nie je :muscle:
24.08.2015 - 16:45:18
00
Opravujem sa nie zabludil ! Ale pobracoval po preznaceneh trati !


kua, uz ked nieco napises, si to precitaj po sebe.. ci len rychlo nieco napisat?
24.08.2015 - 16:45:58
00
Fajn ospr........,mozno malo prist o 4-5 stran skor, ale odkial vies ze to boiu "dvaja" ? Zaujimave tvrdenie. Potom sa vie aj kto to bol?
24.08.2015 - 17:07:10
00
Mna by este zaujimalo, ze uz ked niekto preznacil trat, kto ju potom preznacil spät spravne? Lebo nepobludili vsetci na dlhej, ci?
MARFUšA
24.08.2015 - 17:26:03
00
Chlapci z proefektu majú talent sú šikovný jazdí im to venujú sa tomu je to ich šport...nevyhrali green bike 2015 vyhrajú 2016... Chleba lacnejší nebude...prečo neriešite ako pomôcť oraganizatorovi ako značiť trať v rámci možností aby sa takéto niečo nestalo????načo sa zbytočne hádať kto a prečo to preznačil...už je to tam... Nikdy nič nebude dokonalé.treba sa poučiť zahodiť za hlavu a postaviť sa problému aby sme si budúci rok užili preteky...mne chýbala teplá sprcha + slečna ktorá mi utrie chrbát... Tak kvôli tomu budem nahnevaný a neprídem??? Nie... Ide o to sa zabaviť spríjemniť si víkend...toto je moj názor ak nesúhlasíte beriem to 100ludí 100 chutí...
24.08.2015 - 20:30:08
03
Na Dubnicaku su aj znacky namalovane na kmenoch stromov. Aj to je riesenie, ale vyzaduje si to suhlas majitela pozemku.
24.08.2015 - 21:24:24
01
Tu sa nemôže maľovať na stromy a sprejovať šípky na zem (okrem asfaltu)
24.08.2015 - 21:47:05
00
Green Bike
6 hod. ·
Kellys Greenbike Tour 2015 máme už po ôsmy raz úspešne a veríme, že aj šťastne za sebou.
Radi by sme sa vyjadrili k značeniu trati. Chceme sa ospravedlniť všetkým tým, ktorí zle odbočili kvôli nejasnostiam na trati. Ubezpečujeme Vás, že z našej strany sme urobili maximum a trať sme stopercentne označili. Stojí nás to veľa síl a nemalé finančné prostriedky, počas pretekov sme mali na trati 60 našich ľudí. Ráno pred štartom sme trať skontrolovali a bola v úplnom poriadku.
Veľká vďaka patrí tak isto našim priateľom, partnerom, regulovčíkom, zdravotnej službe a celému realizačnému tímu.
Už teraz sa tešíme na ďalší ročník - KELLYS GREENBIKE TOUR 2016!

Neda mi, aby som sa este k tomu to nevratil. Startoval som tu po piaty krat. Trat je uzastnaa, tolko km zabavnych a netrrrrrasssucich singlacov nema ziadna trat na Slovensku. Zasobenie a obsah obcerstvovaciek je VZDY na 110% urovni. Dokonca aj servisman na jednej-to zas taka raritka nie je, ale zide sa, a chcelo by to rozsirit. No a prijatelne Startovne do predposledneho dna, pre ulietaneho cloveka co nevie co bude zajtra jedna basen. Vzdy, ale vzdy, zaujimavy obsah balicka-kvoli tomu sa sice na pretek nechodi, ale na pocite-celkovy dojem-zavazi. Umyvanie bikov , a celkove zazemie.. z mojho pohladu tazka pohoda. A teraz znacenie. tento rok som si to vsimal podrobne. Naozaj velke ale fakt VELKE uznanie patri 95% regulovcikom na trati. Hoci som siel kdesi v polovicke start. pola a velku cast sam, lebo ja uz zvycajne som posledny co deli zrno od pliev :-) za mnou 5min nikdo a predomnou tiez, drviva vetsina z nich ked ma zbadali ozila a ukazovala spravny smer, aj ked v 75% to nebolo treba a bolo to jasne. Neviem ake skolenie a motivaciu im organizator daval, ale mi to pripadalo ako by v pripade zlyhania im bolo pohrozene vyhladzovacim taborom :-)... srandujem.. velmi mile, fakt, dobra praca. Na koniec musim strrasne ale naozaj strrasne zahresit na znacenie faborkami. Nenormalne mizerne znacenie miestami. nemat trat v navigacii z predch, rokov neviem neviem. S preznacenymi usekmi som sa sice nestretol-alebo som to nepostrehol, ale zoberte si konecne priklad z inycm podujati a zacnite konecne viac znacit na zemi. To vam tak lahko zas nepreznacia. Sice bolo aj to, ale malo. A hlavne bolo malo potvrdzovacich faborkov aj par sto metrov od od odobocky. Niekde boli velke medzery. Chapem, ze inak sa to vidi domacim co poznaju trat, a inak cezpolnym co to idu raz za rok, ci dva. No tie faborky nie su taka polozka, aby nemohli po nejakej odbocke byt aj po 500m. Kvoli tomuto som casto spomaloval a cumel do navigacie, ci idem stale dobre. Ale koniec dobry vsetko dobre. Dakujem za super akciu. Tesim sa zas o rok.
24.08.2015 - 22:14:41
00
Ja som išiel krátku a našťastie som neblúdil ale váhal som na tom mieste / žltý krúžok v prílohe "karpaťáci" určite vedia kde to je / preznačená zlá trať smerovala doprava ale záhadne tam prichádzal starší pán,ktorého údajne vyslali aby to opravil a preznačil správne...takáto moja skúsenosť na trati ...neodradilo ma to a 2016 určite znovu prídem
24.08.2015 - 22:29:33
00
preznačená trať

Prílohy:

Komentár súboru: určite viete kde to je
2015-08-24 22_09_24-CMAPS - prehliadač online máp s editorom GPS trás.jpg
2015-08-24 22_09_24-CMAPS - prehliadač online máp s editorom GPS trás.jpg 142.29 KiB thumb_up0thumb_down

24.08.2015 - 22:32:05
00
Jasne ze je to cest, a tak by to mal brat aj pretekar. Ze je na Hobby preteku a nie sa pupcit aby ho "vymazali" z vysledkov, lebo organizator neakceptoval jeho staznost...
Podobne sa riesilo pred par rokmi vo Svatojurskom, kde tiez skupinka prvych zabludila a vysledok (ak si dobre spominam!) bol ten isty - neakceptovali staznost :-)Jedine to moze mrziet sponzorov, ze ich nebolo vidno na bedni (Pro efekt team). Rovnako si mohli zatrenovat hocikde v okoli pred nedelnym zavodom C2...


Jasne zatrenovat sme si mohli vsetci doma a nedrbat sa do BA,že? Z tvojich komentov je citit ze mas nejake komplexy. Daj si radsej pivo.
24.08.2015 - 22:49:52
00
keyboard_arrow_up