DLHÁ TRAŤ - "B" modrá 84km, "ELITE"
TRAŤ - "C" ružová 42km, "PROFI"
TRAŤ - "D" oranžová 15km, "REKRE"
Štartovné
10 € – Prihlásený a zaplatené štartovné do 14.8.2015 bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
15 € – Prihlásený a zaplatené štartovné do 14.8.2015 so ŠTARTOVACÍM BALÍČKOM
15 € – Prihlásený a zaplatené štartovné do 28.8.2015 bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
20 € – Prihlásenie pred štartom, časy nájdete v časti Prezentácia bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
15 € – REKRE kategória prihlásený a zaplatené štartovné do 14.8.2015 so ŠTARTOVACÍM BALÍČKOM
10 € – REKRE kategória v deň štartu bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
Viac na http://maratonslovenskyraj.mtbiker.sk/
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
veru je to tak jazdim dlhe trate a horal 3fotky z jedneho miesta,kralovsky 1fotka a slovensky raj 0 su to majstri darmo
Pamätám si podobnú diskusiu po Horalovi.
Silné slová o darmožráčoch, ktoré si vyprosím.
Ako organizátor sme zabezpečili 3 fotografom vstup autami do národného parku Slovenský raj, aby ste mali fotografie z troch miest. Nižšie je vyjadrenie zástupcu firmy faxcopy.
Zvyčajne máme na trati troch fotografov, to zaručuje že každý pretekár bude mať min. jednu dve fotky. Žiaľ jednému fotografovi pri fotení v Podlesku zmokol fotoaparát tak, že ďalšie fotky už neurobil.
Už je tam aj ELITE
Pamätám si podobnú diskusiu po Horalovi.
V sekcii REKRE15 km a PROFI45 km sú už všetky fotky dostupné, podľa FAX COPY. ELITE 90 km doplňujú. Napr. v sekcii REKRE 15 km chýbajú fotky, ktoré fotili na lúke. ELITE aj PROFI tie fotky majú. ELITE má aj viac ako tri fotky. Asi REKRE a PROFI nie je také zaujímavé.
Ak je fotka neprávne očíslovaná treba napísať na [email protected], rýchlo to opravíme.
Ďakujem, už som im písal včera večer a dnes ráno to opravili a je to v poriadku. Len ma mrzí mám len jednu fotku.
Ináč podujatiu nemám čo vytknúť. Ďakujem, že som sa mohol zúčastniť.
Za 6 fotiek by som ešte 10 EUR dal, ale za jednu 3,90 je trocha prehnané.
jj to hej, ale zase kolko krat minies len tak zbytocne 4 eura... staci ze si dam v krcme 4 piva, miniem 4 eur a nic z toho nemam... a takto das 4 eura a mas pamiatku na vzdycky
Ako organizátor sme zabezpečili 3 fotografom vstup autami do národného parku Slovenský raj, aby ste mali fotografie z troch miest. Nižšie je vyjadrenie zástupcu firmy faxcopy.
Zvyčajne máme na trati troch fotografov, to zaručuje že každý pretekár bude mať min. jednu dve fotky. Žiaľ jednému fotografovi pri fotení v Podlesku zmokol fotoaparát tak, že ďalšie fotky už neurobil.
dnes mi nabehlo 7 fotiek z raja takže perdoon ale moj nazor to nezmeni kedže tamte dva preteky to dopadlo na prd samozrejme vam (organizatorovi)som to za vinu ani nekladol
..a kolko mas z toho rovnakych ? /z rovnakeho miesta fotene, ale z roznej vzdialenosti/