Čaute, nemáte prosím niekto radu, aký orech zháňať na náboj DTSwiss 370? ...a či ho vôbec ešte niekde zoženiem? Zjazdil som tie zástavky, na jednej strane sú zlámané. Ak by sa niekto na tému chytil, bol by som vďačný(:
Čaute, nemáte prosím niekto radu, aký orech zháňať na náboj DTSwiss 370? ...a či ho vôbec ešte niekde zoženiem? Zjazdil som tie zástavky, na jednej strane sú zlámané. Ak by sa niekto na tému chytil, bol by som vďačný(:
na starom som dal zapadky s SH naboja a fachci dalej, behol som do prveho servisu a za par susnov aj s pruzinkou alebo potom botico.cz na originalne diely
jj ďakujem, sksúim dnes chalanov z lašich lokálnych servisov(: či nemajú zastávky, vlajočky, lopatky, či ako sa to volá a ak nie, skúsim aj bottico. Najradšej budem za najlacnejšie riešenie, kedže ide o koleso jazdené piatu sezónu(: Root, Raver, Žihadlo, dikec za rady (.
Caute mám naboj dt swiss 370 s ratchet systémom 18t je možné ju vymeniť za 54?? Vsade je písaná kompatibilita so všetkým nábojmi ale s 370 nie. Bude to sedieť keďže mám ratchet ? Vdaka
Caute mám naboj dt swiss 370 s ratchet systémom 18t je možné ju vymeniť za 54?? Vsade je písaná kompatibilita so všetkým nábojmi ale s 370 nie. Bude to sedieť keďže mám ratchet ? Vdaka
370 je 3-pawl, ci to mas inak ?
Ak mas 3-pawl , tak na upgrade potrebujes https://www.bike-discount.de/en/dt-swiss-upgrade-kit-ratchet-ln-for-freehub (toto neviem kolko zubovy je)
ratchet compatible orech (asi 70e), lebo povodny tam nedas
a ak by si to chcel robit sam, tak potom este potrebujes kluc na vymotnovanie ringu pre 3-pawl (cca 50e), a asi aj iny kluc na namontovanie noveho ratchet ringu (dalsich cca 50e, aj ked videl som aj ine ceny)
Upgrade kit + novy orech stoji tolko, co cely novy naboj DT350
Ja som to pochopil tak, ze michalolejar tam uz ten LN konverzny kit ma a chce iba vymenit ratchet za viaczubovy. Ak to je tak, tak by aj 54z mal pasovat. Rozdiel je az v EXP verzii. Hlavne je nepouzivat 54z cinsku verziu z ali, ktora moc nevydrzi.
Ahaaa, to su novinky. No, pozrel som manual a vyzera uplne rovnako ako klasika. Nazyvaju to Ratchet LN a ako low entry ratchet system s 18z. Tak potom staci toto, si myslim https://www.bike24.com/p2214277.html
Medzi 350 a 370 je teraz hlavny rozdiel len v orechu a teda len v tom ze 370 ma tesnenie na orechu a 350ka na naboji. Je to aj koli tomu ze akykolvek 370 naboj stary je mozne prerobit na rachet, tesnenie mal na naboji aj povodny pawl orech. Dalo sa aj doteraz tam hodit rachet a orech z 350 len potom ste to mali bez tesnenia. Zubatky , vlozka , podlozky ,pruzinky je vsetko totozne. 370ka ma aj rovnake loziska ako 350ka, takze staci do 370(1900 kolies) prehodit 36/54 zubatku mate dobry naboj. 350ka ma len o par g menej.
Konverzne sady sa predavaju aj rovno s 36T a aj s ocelovym orechom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by si tam nahodou nepochodil, skus bottico.cz
http://www.bottico.cz/web/modules/uzitecne/nahradni_dily_naboje_2013.pdf
na starom som dal zapadky s SH naboja a fachci dalej, behol som do prveho servisu a za par susnov aj s pruzinkou alebo potom botico.cz na originalne diely
dík(:
3€ kus
dúfam že nie predčasne hurra!
370 je 3-pawl, ci to mas inak ?
Ak mas 3-pawl , tak na upgrade potrebujes
https://www.bike-discount.de/en/dt-swiss-upgrade-kit-ratchet-ln-for-freehub (toto neviem kolko zubovy je)
ratchet compatible orech (asi 70e), lebo povodny tam nedas
a ak by si to chcel robit sam, tak potom este potrebujes kluc na vymotnovanie ringu pre 3-pawl (cca 50e), a asi aj iny kluc na namontovanie noveho ratchet ringu (dalsich cca 50e, aj ked videl som aj ine ceny)
Upgrade kit + novy orech stoji tolko, co cely novy naboj DT350
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Konverzne sady sa predavaju aj rovno s 36T a aj s ocelovym orechom.