Zdravím Mám problém s prednou brzdou, ide o kotúčové brzdy. Včera som si potreboval umyť koleso, tak som ho dal z bicykla dole, všetko prebehlo v poriadku, ale keď som ho išiel dávať naspäť, vyskytol sa mi problém. Kotúč sa nezmestil medzi brzdové doštičky, lebo su príliš vedľa seba, vôbec netuším prečo, dovtedy boli úplne dobre. Sú od seba možno 2-3 mm a ten kotúč tam nezmestím, tým pádom ani koleso. Jedine, že by som kotúč odmontoval, ale to by som potom akokeby nemal ani prednú brzdu. Tu je obrázok: http://www.pneustyle.sk/img/infoteka/primo-radi-kotucove-brzdy.jpg
Prosím, nevie niekto, ako dám tie doštičky viac od seba? nech nie sú na sebe tak "nalepené" ?
Veľmi ďakujem!
Prajem príjemný zvyšok dňa.
alebo daj dole dosticky a roztiahni piestiky srobovakom, ale ak nedas dole dosticky, tak to nerob srobovakom, pravdepodobne by si ich poskodil, inak neviem aka je to brzda, ale napriklad shimano a tak isto aj ine znacky davaju k brzdam aj take umelohmotne ***** ktore strcis medzi platnicky, sluzi to presne na to, aby ti pri nahodnom stlaceni paky nezostali zakusnute piestiky aj s platnickami ....
Využijem túto tému na môj problém, lebo nechcem zakladať novú. Taktiež mám problém s prednou hydraulickou brzdou ale ide o Tektro Drako (180). Keď idem rovno tak je všetko v poriadku. Akonáhle ale nakloním bike alebo zatočím, začne mi jedna strana kotúča šúchať o brzdu, skúšal som centrovať prasa ale problém stále pretrváva. Brzdu neviem rozobrať, pretože imbusová skrutka, ktorá je v brzde ako poistka je zodratá a nikde som nezohnal takú istú, čiže nemôžem vybrať doštičky. Kotúč je pomerne rovný a toto robí len posledných pár týždňov. Nemôže byť problém v zlom upevnení kotúča? Keď mám bike "hore nohami" a zatlačím predné koleso do strany tak sa hýbe do strany aj kotúč. V servise mi povedali, že pri bočení a nakláňaní je tento problém u tých lacnejších bŕzd normálny, ale bike mám už rok a pol a doteraz bolo všetko v pohode. Neviete poradiť čo s tým?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem