caute. neviete mi niekto poradiť. mám taký problém kúpil som si nový rám dal som naňho stredové zloženie, ale keď dotiahnem kľuky poriadne strašne ťažko sa otáčajú. Treba vymeniť celé stredové zloženie alebo nejak sa to dá vyriešiť? (kľuky sram xx so stredovým zložením Sram GXP )
Problem bude asi v tom ,ze tie kluky si dotiahol "poriadne". Sroub ktorym dotahujes lavu kluku musis dotiahnut len zlahka, dvoma prstami, aby nebol velky tlak na loziska.
alebo, neviem ako je to na sramackych klukach ale napr na shimano je na lavaj kluke taka plastova srauba, ktora sa dotahuje, ako pisal mp57, len zlahka
Nechcem moc mudrovať, ale tam kde si mal 2 nemal si predsa len jednu nechať? Že pri užšom strede bývajú 2 na kuľukách a 1 opačne ako si mal a pri tom širšom strede má byť 1 na kľukách.
Zdravím. Potrebujem poradiť. Mám bike Author A-Gang 24 00 Kúpil som nové stredové zloženie Truvativ Howitzer XR sú k tomu ešte 3 podložky ale neviem koľko na ktorú stranu ide. Mám ktomu aj manuál ale nevyznám sa v tom moc. Šírka domčeka by mala byť 68mm
Tak som to aj urobil. A ja som sa mohol čudovať že to stredové čo som tam mal pred tým bolo pekne rozbité. Šak bodaj by aj nie keď ani na jednej strane nebola tá podložka. Celá tá plastová trubka čo je na oske bola na 1000 kúskov. Ale tak som to už kúpil. To stredové tam bolo snáď od výroby V čom vlastne spočívajú ti podložky? Čo by sa stalo keby dám napríklad napravo len jednu? Má to nejaký zlý vplyv na chod stredu?
zdravím, po Fatrane sa mi sajrajt dostal aj do stredového zloženia, že jedno z ložísk citeľne drhlo o nejaké malé čiastočky...ako postupovať v prípade opravy/čistenia/mazania? stredové zloženie mám FSA, zatiaľ som to len dal do technického benzínu, nech sa rozpustí, čo sa dá, no mám obavu, že to zrejme potom nijak nenamažem, keďže ložisko je zapúzdrené...za radu ďakujem
ahojte
vsimol som si ze ked dam z kluk dolu retaz netocia sa plynulo ale v jednom momente mierne zadrhavaju
stred mam SRAM PF30
viete mi prosim poradit ci sa dostanem k loziskam
alebo su nalisovane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Shimano XTR FD-M9020E prešmykač, 2x11, Front Pull, Direct Mount
89,99 €
MOC 125 €Pripadne si mozes kupit samostatne nove lozisko.
http://eshop.dema-bicycles.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&category_id=44126&product_id=384005&Itemid=1
vsimol som si ze ked dam z kluk dolu retaz netocia sa plynulo ale v jednom momente mierne zadrhavaju
stred mam SRAM PF30
viete mi prosim poradit ci sa dostanem k loziskam
alebo su nalisovane
dakujem