Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,19 €
savings
MOC 30,90 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
Tak ako ti tu radia ostatni... predna brzda je o mnoho ucinnejsia ako zadna a treba pouzivat obe brzdy. Daj si do youtube "how to brake on a bike" a pozri si par videi. Nie je to raketova veda.
Ako pisu, neda sa ti pomoct kym nezacnes pouzivat aj prednu... Na aute tiez nebrzdis iba rucnou...
Ako sa derie obloženie vysuvaju sa piesty a ten olej sa z páčky presúva do strmena.
To je princíp fungovania.
Na brzdenie je primárne!!!! predna,zadok len v špecifických situáciách.
A dvestovky brzdy a k nim montované kotúče sú hlavne na to aby bicykel na produktovych fotkách nevyzeral blbo.
Na brzdenie si iné brzdy?.
Ale tie mechanické brzdy to nie je zlý nápad.
Vo väčšine prípadov prídeš na to že je to ešte horšie ako tie dvestovky a aspoň ta to prinúti naučiť sa brzdiť predkom?
Som rozhodnutý kúpiť túto sadu a snáď to bude lepšie
https://www.gravity-shop.sk/brzdy-3/mtb-brzdy-shimano-saint-br-m820-sada/
a tiež aj iný kotúč, len neviem či mam brať internú alebo externú maticu. Podľa náboja si nie som istý, mám tam náboj shimano tx505 disc center lock
Bezne brzdenie nie je ked pouzivas jednu brzdu z dvoch. Kazdopadne by som podla popisu tipoval ze niekde system netesni. Bud samotny strmen, alebo zle nalisovany trn s olivou
Ale je pravda ze potom vravel, ze tam boli akesi male platnicky, neviem presne uz ako to vravel... musim tie xt skusit teraz
Su to tiez 4-piesty, rozdiel je v tom, ze nemaju platnicky s chladicom, co ak nejazdis bikeparky nevyuzijes a packa nema tolko nastaveni. Ale to si nemyslim, ze by ti malo chybat.