Jedna vec:-neviem ako sa do nej dostat, nechcem nic poskodit,
druha:- ak sa do nej dostaneme, netusim kolko oleja do nej naliat pre optimalny chod.
Preto sa obraciam na vas skusenejsich, co mate skusenosti so servisom svojich vidlic.
Vdaka za rady!
PS: Skusal som tahat za piestnicu a tym ten semering dostat von, ale neak to neslo.
posledný komentár: 12. 8. 2016 o 10:10
ale ten olej je brutalny
mail1
Ok, jsem v obraze, určitě se do ní dá dostat, ale já osobně jsem to nikdy nedělal, respektive jsem jí nikdy nedával do kupy. Poptám se v místním servisu u člověka co už to někdy dělal, co a jak a napíši ti. Jinak tyhle patrony jsou bolest starých RST. Zkusím se i poptat na náhradní.
mail2
Tak je to velice jednoduché prostě zatáhneš za tu pístnici a tím ten semering vytáhneš. Neboj se nemůžeš to zničit. Skoro nic tam v té patroně není. Jen ten píst a dole v patroně vzduchová pružina (nejde vyndat). Olej lij 5w ale kolik, to bohužel nikdo neví a je to lehce metoda pokus omyl, prý se to tomu servisákovi povedlo ale asi až na desátý pokus. Jde o to že tu vzduchovou patronu musíš stlačit a pak tam liješ olej po okraj, prostě si s tím budeš muset pohrát.
RST ma tu patronu zalisovanu pokial sa pamatam. Ono sa ti to otvorit podari ,len ci to das potom aj dokopy.. Storm som rozobraty nevidel.. len gilu (myslim ze rozdiel v patronach nebude).
Len pri rozoberaní pozor na oči a omietky.
Ja som sa do tej patrony nepustal, pretoze som ju chcel za kazdu cenu rozoberat a pokazil tym bezchybnu suciastku.Nie ! Siel som do toho stym, ze nemam co stratit. Bol tam este jeden dalsi problem. Podarilo sa mi ju poskodit na Plejsoch. Dovodom bolo, ze pri predoslom rame sa vidlica nedala pretocit. Bola ohnuta regulacia odskoku. Z pratrony pomalicky presakoval olej!
Ponaucenia nechajme na Ezopa
Samotný olej v tlmení sa znehodnotí len málokedy (je uzavretý vo vnútornej nohe) a vydrží dlho, tu je u RS hlavný problém hladina oleja - olej stečie dole do mazacieho a vidla netlmí ani nejde až k dorazu...