Priatelia , hladám odborníka na softwér na sigmu rox 9.1 potrebujem pomoc. Blbne mi spojenie tachometer- PC. Neviem si s tým dohovoriť. Poprosím o radu píšte na [email protected] Ďakujem
Ono keby si napisal, aky system ti bezi na PC a co myslis pojmom "blbne" (nepripoji sa, nekomunikuje, odpaja sa?), tiez by to mozno niekomu pomohlo pri radeni.
Na PC mám Windows 7, 32 bitový, pripojiť sa mi pripojí , ale nechce stiahnúť trasu do PC. Podarí sa mi to na 10x aj to s problémami. A ked som si chcel nahodiť do tachometra ghost race tak to nekomunikuje vôbec.
Konkretizuj, akú chybovú hlášku ti to vyhodí, resp. či sa comp vôbec pripojí k programu. A či si vôbec výjazd nahral /súbor LOG/ alebo uložil /súbor MEM/. Zaves sem print screen.
Počujte mám otazočku k ROX 9.1 ak budem mat v pamäti uložené tie 7 výjazdy ktore som už v minulosti isiel (btw daju sa aj potom pomenovat v Roxine aby som ich vedel potom rozlíšiť ).... tak sa rozhodnem že si chcem miesto napr trip 1nahodit do ghosta trip 2 lebo som sa rozhodol zmenit trasu .... možem si nahodit pri štarte akukolvek trasu z tých 7 do ghosta race bez toho aby som použil PC ? ... či môžem si tam nahrať iba vždy jednu trasu a to vždy iba pomocou PC? (rozhodujem sa medzi kúpou rox 6 alebo 9.1 preto sa informujem ...dik )
Teraz som už preorientovaný na ROX 10.1, ale ak si dobre pamätám, ghost race si musíš poslať do ROX 9.1 zo Sigma Data Center. Vyberieš si niektorý zo zaznamenaných a stiahnutých logov, v ktorých je záznam prejdenej trasy . V Rox 9.1 si posledných 7 trips nepomenuješ, tie trips sú iba konečné údaje o jazde, nie sú to logy.
Aha takže ak tomu dobre rozumiem tak tých 7 tripov su len info o jazde ale log možeš urobiť /rerspektíve nahrať v roxine iba jeden ktorý nasledne si po každej jazde možeš stihnut do PC...no a podla toho aku jazdu pojdem tak potom si spomedzi tých uložených jednu nahrám pomocou softu do Ghosta ... pochopil som to správne ? ...inak asi odporúčaš skor tú ROX 9.1 než tu ROX 6 že?
Hej je to orginál, všetko som to kúpil pred dvoma týždňami. Už ma to štve , že si s tým neviem radi...
uz sa ti niekedy podarilo nieco stiahnut z toho roxu 9.1 do pc? uz som ti to pisal mailom ze z telepatie som mal vzdy 5. takze bud sa rozpises co mas vlastne za problem a popis typu "nejde mi to" si nechas pre predajcu co ti to predal alebo si to vyries rovno s tym predajcom. taka zakladna otazka. manual si cital?
Ahoj , jasné manuál som čítal. Písal som Ti , že tri krát som si trasu stiahol. Presnejšie 9.2, 10.2 a 15.2 2014. Po 15-tom mi nejde stiahnúť nič spojím sa cez dokovaciu stanicu s PC ale to je všetko import dát neprebehne. Skrátka to nejde čo Ti mám ešte viac napísať k tomu?
Jak tu čitam o problemoch 9.1 /momentalne mam 1909 / ani sa mi ju nechce kupovať. Rozhodoval som sa medzi ňou a Garmin 800. Čo teraz ? Laco aky maš na to nazor?
Ja som s ROX 9.1 nemal žiadne problémy, ani s pripojením k PC. To, čo tu čítaš, je asi ojedinelý problém, ktorý môže mať viacero príčin. Na 99%, podľa mňa, za to ROX 9.1 nemôže.
Edge 800 je mapová navigácia s funkciami cyklokomputera, ROX 9.1 je iba cyklokomputer. Sú to aj úplne iné cenové kategórie. To sa nedá porovnávať. Jasné, že Edge 800 má poriadne navrch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz sa ti niekedy podarilo nieco stiahnut z toho roxu 9.1 do pc? uz som ti to pisal mailom ze z telepatie som mal vzdy 5. takze bud sa rozpises co mas vlastne za problem a popis typu "nejde mi to" si nechas pre predajcu co ti to predal alebo si to vyries rovno s tym predajcom. taka zakladna otazka. manual si cital?
Edge 800 je mapová navigácia s funkciami cyklokomputera, ROX 9.1 je iba cyklokomputer. Sú to aj úplne iné cenové kategórie. To sa nedá porovnávať. Jasné, že Edge 800 má poriadne navrch.