nato neaku velku sadu nepotrebujes staci ti tusim 8 kluc na paku a prasa jedny stikacky na hadice aby si to nemal barz dlhe a potom od shimana na chytenie hadice aby si nabil trn a potom potrebujes kit striekaciek na odvzdusnenie a kvapalinu . este taka otazka chces sa naucit kratit boudeny alebo odvzdusnovat avidy
Chcem sa naučiť postupne všetko okolo bajku aby som nemusel navštevovať servisy... mechanické veci ovládam ale brzdy sú zatiaľ tabu. Nemám avidy ale Sram
jeden DOT ako druhy DOT odvzdusnovanie je rovnake skracovanie rovnake bud najdes neakeho schopneho cloveka co to vie alebo najdes mechanika ktory ta to nauci
aha v servise ak sa ucis rychlo na jedno pozretie tak to urobia aj priamo pred tebou vymenia a natlakuju aj ked to ziaden servisak nema rad ked mu kukas na robotu
Však to a tie ceny... Za brzdy som dal 70€ a teraz budú pýtať 50€ za výmenu hadičky už to vidím... chvála Bohu aspoň zadná je dosť dlhá ale predná mi na 160mm vidlu nevydá
fu 50 ty vole to co 12 karatova hadica alebo od svarovskeho 10ecka by ta to vyslo cca s vymenou hadice a natlakovanim + cena hadice ovsem alebo si ju kupis sam a len deska
cena hadice + 10ecka robota bicycle garage ale aspon budes mat istotu ze ti to n***** hadicu neviem ci by som niekomu veril len tak pomimo aj ked no aj ked aj niektorym servisom sa neda barz verit
no a hadica je okolo 30€, 20€ za robotu v KE nie je až tak veľa si myslím
jop a sramácky tŕň sa taktiež nenatĺka
EDIT: inak ak si to zrátaš že by si to chcel meniť doma a nemáš žiadne náradie tak by ťa v konečnom dôsledku vyšlo oveľa viacej... aj keď je pravda že sada sa dá potom využívať opakovane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a hadica je okolo 30€, 20€ za robotu v KE nie je až tak veľa si myslím
jop a sramácky tŕň sa taktiež nenatĺka
EDIT: inak ak si to zrátaš že by si to chcel meniť doma a nemáš žiadne náradie tak by ťa v konečnom dôsledku vyšlo oveľa viacej... aj keď je pravda že sada sa dá potom využívať opakovane