Pištík
Mesto:
Založený: 24. 4. 2010
Počasie narozdiel od kolegov z východu konečne prialo
.
V sobotu sme si dali s kamarátom trasu ŽA-Stráňavy-Polom-s.Javorina-Saračníky-Vrútky(autocamp Turiec)-odtiaľ asfaltkou krivoľaký nekonečný výšľap na Krížavu-z nej zjazd po hrebeni a strmou cestou smer Turianska dolina, z ktorej sme sa napojili prechodom cez Turský potok na trasu pretekov, ktorá viedla chvíľku lesom-vyšli sme vo Višňovom, tam
- príchod domov 23:10
. Na hrebeni Martiniek nám asi 20m pred nami cez chodník preskočil najväčší jeleň, čo som v živote videl. To asi za odmenu, že sme sa tak usilovne drbali na krížavu. On to asi moc ako odmenu nebral, aj keby bol foťák na krku a zapnutý, nestihol by som ho cvaknúť..niektoré krásy si príroda skrátka necháva pre seba
. Aj tigríka som si hodil, no ustlal som si našťastie v čučoriedkach
dnes tj nedeľa, som iného známeho nahovoril na výletík cez
sedlo Patúch, do Súľova, v krčme
, odtiaľ som chcel ísť pozrieť horolezcov v lokalite Lúka pod Hradom. Pri pohľade na ich
výkon človek stratí reč..
Sralo ma množstvo ľudí, ktorých sme museli obísť cestou tam a nazad. Podobná premávka ako na Farských schodoch. Nabudúce tam pôjdem o 18:00 a neskôr. Z Lúky pod Hradom je skvelý zjazd do Súľova. Hrózne sa mi páči
Krásny víkend,
bicykel oslávil 700stý kilometer a stále drží
Pár fotečiek, prvé tri sú dnešné, zvyšok je zo včera:
Prílohy:
rúbaň.JPG
287.91 KiB
thumb_up0thumb_down
biky.JPG
204.88 KiB
thumb_up0thumb_down
cesta smrti.JPG
254.19 KiB
thumb_up0thumb_down
lišaj.JPG
173.17 KiB
thumb_up0thumb_down
potok.JPG
301.7 KiB
thumb_up0thumb_down
tráva.JPG
277.94 KiB
thumb_up0thumb_down
Komentár súboru: 100% obdiv..aj som zabudol prežúvať chleba..
lezci.JPG
299.07 KiB
thumb_up0thumb_down
indián.JPG
306.08 KiB
thumb_up0thumb_down
Komentár súboru: Keď sa majú rozpŕchnuť, nadrbú sa vám do cesty, keď sa majú nadrbať do cesty, nadrbú sa do cesty..
ovce.JPG
237.23 KiB
thumb_up0thumb_down