Zaujala ma tema hmotnosti biku, pre niekoho nepodstatne iny radil schudnut a pod. Z toho ma napadla tema hmotnosti celej supravy, jazdca aj biku, vody (0,8 L). Ked som to vsetko poskladal vzal do ruk a siel na vahu (taku digitalnu domacu) dostal som 95kg.
Mozno nakoniec zistim, ze ten moj 11kg bik ani nie je taky tazky
ide o to ze ovela skor sa zadycham, najhosi tuk je ten vnutorny, co vam obaluje organy.
Zial, nepotesim vas... ten tuk, co obaluje organy, nedas dole nikdy v zivote. Iba podkozny tuk. Obidva su rozdielne aj zlozenim.
Su osobne vahy, ktore na zaklade elektrickej impedancie spravia rozbor tela (tuk, sval voda).
Kolko tuku a svalovej hmoty mas, vyrazne zavisi aj od cinnosti ktoru vykonavas.
Velka svalova hmota moze byt zataz, ako aj malo tuku moze byt nevyhoda (napriklad ked robis triatlon, neodporuca sa postavit sa na start ked mnozstvo telesneho tuku je pod 10%).
Stastny je ten, kto si vie udrzat optimalnu vahu. Niekto ma problem zhodit, niekto pribrat, niekto zase udrzat na stalej hodnote. Moja vaha kolise ako akcie na burze cennych papierov. Optimalna by bola 83kg, ale to je nemozne udrzat. To by som musel prijimat 5000kcal za den.
Ale aspon sa snazim sa, aby neklesla pod 80kg.
Vcera som sa odvazil v plnej polnej ako chodim. 91kg z coho ja mam 84-5kg. Dnes neberem fotak cim usetrim 900g, tak som zvedavy ci sa mi bude lepsie slapat ale tipujem ze nie.
Poznam typka, co vlaci v batohu viac fotovybavy a harampadi (maskovaci stan, gumaky, stativ,...), ako je vaha bicykla, na ktorom sa hore dolinou vezie... Ale to je uz extrem
nedavno som toto aj ja riesil. Bicykel v plnej vybave vazil asi 13,8 kg + medzikus 74 kg. takze dokopy cca 88 kg. pred zimou som vazil 83 kg. A je to teda teraz rozdiel v kopcoch
Ja vážim 97 kg, na biku čo má 13 kg už mám 110 a s batohom (duša,*****ď idem ráno tak aj veci na prezlečenie keď dôjdem do práce,niekedy aj liter vody,peňaženka,mobil,občas foťák,imbusák,šrúbovák pre prípad) 115 dokopy...gramárina je pre mňa zbytočná vec proste =D
Vieš mi povedať akým sposobom si dal dole tych 10kg. Ja by so to potreboval ako sol ale nejde to a možem sa na biku aj strhať
Ja som napríklad cez zimu robil intervaly na stacionárnom bicykli a to mi dosť pomohlo.
30 sekund ideš na max (väčšie zaťaženie aj kadencia) a potom si dáš také dve minútky na oddýych kým sa nevydýchaš. Toto zopakuješ 8-10x a máš dosť .. tak 3x za týždeň
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zial, nepotesim vas... ten tuk, co obaluje organy, nedas dole nikdy v zivote. Iba podkozny tuk. Obidva su rozdielne aj zlozenim.
Su osobne vahy, ktore na zaklade elektrickej impedancie spravia rozbor tela (tuk, sval voda).
Kolko tuku a svalovej hmoty mas, vyrazne zavisi aj od cinnosti ktoru vykonavas.
Velka svalova hmota moze byt zataz, ako aj malo tuku moze byt nevyhoda (napriklad ked robis triatlon, neodporuca sa postavit sa na start ked mnozstvo telesneho tuku je pod 10%).
Ale aspon sa snazim sa, aby neklesla pod 80kg.
Presne tak... ale vies ju aj urcit a vyjadrit fyzikalnou velicinou...
Poznam typka, co vlaci v batohu viac fotovybavy a harampadi (maskovaci stan, gumaky, stativ,...), ako je vaha bicykla, na ktorom sa hore dolinou vezie... Ale to je uz extrem
10kíl ak daš dole ta lietaš
10kíl ak daš dole ta lietaš
Vieš mi povedať akým sposobom si dal dole tych 10kg. Ja by so to potreboval ako sol ale nejde to a možem sa na biku aj strhať
Ja som napríklad cez zimu robil intervaly na stacionárnom bicykli a to mi dosť pomohlo.
30 sekund ideš na max (väčšie zaťaženie aj kadencia) a potom si dáš také dve minútky na oddýych kým sa nevydýchaš. Toto zopakuješ 8-10x a máš dosť