Ja som hned ked som zbadal nazov temy napisat, ze nam sa vtak nezamota do retaze, tak nevidim dovod, preco by malo babe jej pohlavie vadit :)
No... ked uz ste s tym zacali :D
16.07.2012 - 11:21:29
00
Čo sa týka "hrubej" fyzickej sily tak muži budú vždy silnejší. Avšak čím dlhší vytrvalostný výkon tým sa rozdiely zmenšujú a pri extrémne dlhých pretekoch už pohlavie nehrá rolu. Napr. na tohtoročnom RAAM (naprieč amerikou = 2993,24míľ = cca 4.789km) mala v cieli najrýchlejšia žena lepší čas ako piaty muž.

O tejto teórii som počul, povedal ju Kristian Hynek, keď vyhral ME v XCM. Ale nikto nevie, po akom dlhom čase sa žena "vyrovná" mužovi. Vyplýva to z toho, že muž
je silový typ a žena vytrvalostná. Osobne si myslím, že RAAM s tým nemá nič spoločné, ak by sa to malo potvrdiť, musela by žena vyhrať. Tak ako sa to neustále potvrdzuje na obyčajných pretekoch, že vyhrávajú muži, tak na RAAM by museli vyhrávať ženy. Že došla piata ešte teóriu nepotvrdzuje.
16.07.2012 - 11:34:59
00
toto je tu samá komedia dnes
16.07.2012 - 20:36:58
00
rasto, stale tu mozu riesit nejake gynekologicke problemy, ber to tak, ze je to este aspon nieco s cyklistikou
16.07.2012 - 20:56:14
00
ale ano
16.07.2012 - 20:58:12
00
a zenske na cestakoch to je uz skoro jak ten bajny yeti :D
17.07.2012 - 13:14:18
00
makaj objemy,prihlas sa na hobby preteky

Objemy? Poriadny nezmysel. Mladí jazdia predovšetkým na rozvoj rýchlosti a potom silu v kopcoch. Objemy nechaj pre starších, ktorí už rýchlosť majú. Cyklista potrebuje hlavne rýchlosť. Okrem toho mladí majú krátke a rýchle preteky. Vytrvalosť je druhoradý produkt každého tréningu a dá sa trénovať kedykoľvek. Ale rýchlosť len v mladom veku. Potom už ťažšie a ťažšie. ;) S vytrvalosťou by nik na klasickom kritériu neuspel. Samé tempo a šprint. Tam si vytrvalci ani neprdnú. :!:
18.07.2012 - 20:19:07
00
Objemy? Poriadny nezmysel. Mladí jazdia predovšetkým na rozvoj rýchlosti a potom silu v kopcoch. Objemy nechaj pre starších, ktorí už rýchlosť majú. Cyklista potrebuje hlavne rýchlosť. Okrem toho mladí majú krátke a rýchle preteky. Vytrvalosť je druhoradý produkt každého tréningu a dá sa trénovať kedykoľvek. Ale rýchlosť len v mladom veku. Potom už ťažšie a ťažšie. ;) S vytrvalosťou by nik na klasickom kritériu neuspel. Samé tempo a šprint. Tam si vytrvalci ani neprdnú. :!:

a kde zoberies tu vytrvalost? :D :D srandista
18.07.2012 - 21:49:29
00

A vytrvalosť v rýchlosti a vytrvalosť v sile ti niečo hovorí???? Vytrvalosť je základ pre rozvoj rýchlosti a sily, vždy sa začína od vytrvalosti, až potom sa prechádza k rozvoju rýchlosti a sily, či je to 15 ročný alebo 35 ročný. Máš to ako s novým autom, to tiež najprv treba zabehnúť, až potom môžeš dupať na podlahu. Chlape, treba si trochu aj teóriu naštudovať keď nieje prax.
18.07.2012 - 22:04:23
00
v cadci mozno kluby nie su ale jazdia v rakovej, turzovke...v cys-e su aj daleko mladsie dievcata ako ty, vygoogli si ich stranku...p. Vysna ti uz povie co a ako...

krátke, stručné, plne výstižné... po tomto príspevku ste mohli tému uzavrieť :)
18.07.2012 - 23:30:05
00
A vytrvalosť v rýchlosti a vytrvalosť v sile ti niečo hovorí???? Vytrvalosť je základ pre rozvoj rýchlosti a sily, vždy sa začína od vytrvalosti, až potom sa prechádza k rozvoju rýchlosti a sily, či je to 15 ročný alebo 35 ročný. Máš to ako s novým autom, to tiež najprv treba zabehnúť, až potom môžeš dupať na podlahu. Chlape, treba si trochu aj teóriu naštudovať keď nieje prax.

Prax zrejme chýba tebe. Nikdy začiatočník nejazdil "turistiku", teda vytrvalosť. Prišiel do klubu ako aj ja a po rozjazdení nasledovala zrýchľovačka, potom ďalšia, tempo so šprintami na tabuľky, aby so dosahovali maximálne hodnoty pulzu... Nikde sa nešlo na vytrvalosť. Rýchlosť je základ. Zrejme si nikdy nejazdil v žiadnom klube. Po čase si začal s ostatnými stíhať a pokúšať sa o víťazstvo na tabuľkách a pod.

Na tréningu karate tak isto nikto netrénoval vytrvalosť. Po rozcvičke sa šlo hneď na plný výkon. Kto nestíhal, mal smolu. Po pár mesiacoch sa do toho dostal alebo to vzdal. Vytrvalostné tréningy pri určitom pulze srdca si nechaj pre rekonvalescentov a turistov.
19.07.2012 - 09:45:10
00
Ako to tu sledujem, je tu viac inej debaty.
A hlavný pôvodca tu je... alebo nie je...?

BMC si tu ? Sleduješ to ? Nasávaš nové informácie ?
19.07.2012 - 09:59:03
00
presne toto som chcel napísať. My sa tu hádame a to dievča má posledné prihlásenie 16.7.2012. Asi sme ju dostatočne znechutili a išla radšej s kamošmi/kamoškami von. :lol:
19.07.2012 - 10:13:49
00
presne toto som chcel napísať. My sa tu hádame a to dievča má posledné prihlásenie 16.7.2012. Asi sme ju dostatočne znechutili a išla radšej s kamošmi/kamoškami von. :lol:
isla/isiel sa radsej malovat a sminkovat :D
19.07.2012 - 10:22:08
00
ááá načo šak hovorila že pre chalana neni v jej živote miesto. Asi sme ju dokonale znechutili a zmenila názor :lol:
19.07.2012 - 10:27:45
00
keyboard_arrow_up