a chutia vam krevety ? mne vobec nie blee
18.04.2008 - 19:37:12
00
Ja ich neviem pripravit...ako vsetky prisery... :lol: ak niekto vie,kludne hodte do placu ako na to.. :wink:
18.04.2008 - 20:17:25
00
zaby, mysi, muchotravky zelene...hm, podivna ste vy rodina :-)

krevety mam rad, vzdy ked sme boli na navsteve, tak svagrina ich vzdy kupila aj s ostatnymi priserami, boli len blansirovane a jedli sa so speci majonezou a pravou fr. bagetou, tak mi to chutilo najviac
18.04.2008 - 20:57:58
00
ja som si ich raz skusal urobit sam to boli take male ako cerviky ruzove. opiekol som ich a dal som si ich ku spagetam . nakoniec to dojedol pes lebo ja som to akosi nemohol ani vidiet ale keby ste mali nejaky recept na to tak to sem dajte
18.04.2008 - 21:10:13
00

Svej mi neodpovedal na ten tatarak..


co? no teraz nechapem, co chces za odpoved, povedal som ze sa mesa nebojim. :?:
18.04.2008 - 21:35:33
00

co? no teraz nechapem, co chces za odpoved, povedal som ze sa mesa nebojim. :?:

To si nepovedal... :P uz si povedal... :lol:
19.04.2008 - 13:59:18
00
[quote=""]zaby, mysi, muchotravky zelene...hm, podivna ste vy rodina :-)

Preto ma moj muz miluje,lebo som ina... :P :lol: a vzdy so stastim prezijem... :D


Akurat cakame na to vybornu pizzu a bude po diete do.. :evil: :lol:
19.04.2008 - 14:01:07
00
Keď robím „potvory“ tak mám takýto postup.
Nakrájaný pór, mrkva, zeler, nejaká paprika a paradajky.
Všetko to dám na panvicu s trochou olivového oleja, opražím, podlejem trochou vína, podusím.
Pridám krevety, zamiešam, nechám chvíľu, povedzme desať minút, pridám paradajkový pretlak, podľa toho, aké množstvo pripravujem, cesnak, bylinky, petržlenovú vňať. Nechám prevrieť, hotovo.
Ak pripravujem povedzme sépie, tie najskôr obvarím a potom idú na panvicu ako prvé, lebo im to trvá podstatne dlhšie ako tej vyššie spomenutej zelenine.
Podávam s cestovinami. Snažím sa zachovať pomer, čím väčšia cestovina – farfalle, cannelloni, na tým väčšie kúsky krájam suroviny do omáčky. Na drobnú cestovinu, alebo na špagety, úplne nadrobno.
Kto nemôže príšerky ani vidieť, omáčka je dobrá aj bez akéhokoľvek mäsa, alebo s kuracinou.

Dobrú chuť.
21.04.2008 - 11:15:06
00
aaaaaaaaaa....
tak toto som si dnes pripravil na ranajky :D
este ze som to stihol pred sebou samym skryt a odfotit to, inak uz by potom neboloooo :oops:
bru chut!

Prílohy:

papanica (1).JPG
papanica (1).JPG 102.42 KiB thumb_up0thumb_down

22.04.2008 - 10:37:22
00
ked sa na to pozeram .... tak uz mi je jasne preco ja mam 95 kilo a spravny bikerovia ovela menej
22.04.2008 - 10:57:56
00
aaaaaaaaaa....
tak toto som si dnes pripravil na ranajky :D
este ze som to stihol pred sebou samym skryt a odfotit to, inak uz by potom neboloooo :oops:
bru chut!

a kde mas maso?
nerastie ti to v hube? :-)
22.04.2008 - 11:02:52
00
e e!
ja masko nepapam :wink:
22.04.2008 - 11:04:19
00
mami, vsetko som zjedol, mozem ist uz von?! :lol:

Prílohy:

po...JPG
po...JPG 111.66 KiB thumb_up0thumb_down

22.04.2008 - 11:13:55
00
mami, vsetko som zjedol, mozem ist uz von?! :lol:

Evidentne ti chutilo :P
22.04.2008 - 11:21:53
00
Evidentne ti chutilo :P


jj, a ako :D
22.04.2008 - 11:23:26
00
keyboard_arrow_up