väčšina mojich cyklovýjazdov má následný priebeh. Prídem z práce, niečo malé zjem (povedzme štvrtinovú porciu obedu) a dám si šumivý multivitamín + BCAA. Okolo pol piatej vyrazím. Za cca tri až štyri hodiny bicyklovania zjem maximálne dva banány (väčšinou jeden) a vypijem tak dva litre nápoja obsahujúceho rýchle cukry (maltodextrín, fruktóza, glukóza). Po príchode domov si dám šumivý magnézium + BCAA, sprchu a po nej proteín. Mal by som podľa vás potom ešte niečo zjesť? Hladný nezvyknem byť, ale vždy si niečo malé dám. V pohode by som bez toho posledného jedla vydržal. Aj napriek intenzívnemu bicyklovaniu mám miernu nadváhu (lokálnu obezitu na bruchu
Ďakujem za odpovede a názory.
v kazdom pripade 100x opakovana rovnica prijem vydaj je primarne to o co ide pri chudnuti(vratane lokalnej obezity)...
2 banany je jedlo ?
34
Bicyklujem pre radost. Ale ako vedlajsi "produkt" cyklistiky by som uvital ubytok objemu v kritickych partiach. Vzdy jem do sytosti. Zaujimalo by ma, coho sa najest takto po vykone a zaroven pred spanim...
Kto sa pokúša dať nejaké tie vankúšiky dole, z mojej skúsenosti nejedzte absolútne žiadne svinstvá( mastné, vyprážené, sladkosti a pod.), pretože keď si dáte raz z toho, potom z toho a druhý deň si poviete, že neuškodí trochu ďalšieho sústa, potom sa nečudujte, že stagnujete. To som robil už v minulosti dvakrát, keď som sa pokúšal dať niečo dole, a som nechápal, že nie je žiadny úbytok ani gramu tuku.
Keď to nemyslíte vážne, tak ani nezačínajte s tým. Najlepšie je začať prvý deň nového mesiaca alebo ako ja na Nový Rok, od 1.1., ale to sa asi nechce nikomu čakať na Nový Rok
Človek sa sústredí na nový mesiac alebo rok, a nepozerá sa nato, čo bolo v prvej polovici mesiaca alebo roka.
Stačí 2500 Kcal na deň, keď idem behať tak na 1h/45min, zo začiatku 15 minút chôdze a potom cca 300m pohodovom tempe, pol minúta oddych a potom cca 200m naplno(nie šprint), pol minúty oddych a zas dookola a nakoniec 15 minút chodze domov
Vopred ďakujem za odpoveď a za pripomienky
Kde je podla Vas problem?
Cviky na spevnenie stredu tela pomaly "zaradzujem". Je tam samozrejme aj plank. Zaujimalo by ma co/ci jest/nejest po bicyklovani/pred spanim.
Kazdy rok bicyklovanim lokalne schudnem. Hlavne v oblati ruk, hrudnika, ramien a chrbta.