Spätne sa ti nič neimportne, to musíš buď ručne, alebo tu niekto dal na to nejakú apku pred chvíľou. Ale odteraz sa ti už každá nová aktivita nahrá automaticky.
Najnovšie už Garmin spolupracuje so Stravou čo sa segmentov týka, tam ale treba už premium aby to fungovalo. Takže aspoň na tie 3-4 letné mesiace má zmysel si premium priplatiť.
Tak to sa mylis, ziadne premium netreba a segmenty budu fungovat. Staci sa tu: http://gniza.org/segments/#/ prihlasit cez Stravu a zadat segment ktory chces mat v Garmine. Potom si tento segment stiahnes vo *.fit formate, vyberies moznost s cim sa chces porovnavat ( best time alebo personal best time) a nakopirujes do Garmina do adresara "segments" ak ho nemas tak si ho vytvor. Jasne ze musis mat aj spravny model Garminu vsetky segmenty nepodporuju.
lakko: O tom viem, ale pokiaľ to človek nechce nahadzovať ručne a chce aby mu garmin ukazoval priamo segment obrazovku a grafiku, tak musí mať premium.
Segmen sa pekne ukazuje na obrazovke, upozorni ta cca 250 m vopred ze sa blizi segmen ktory mas v Garmine a je aktivny. V segmente ti ukazuje mapu a ukazuje odchylky od casu ktory mas nastaveny na porovnavenie. Ja mam v Garmine cca 20 segmentov (hlavne stupania)
V Garmin connecte su tieto seggmenty podmienene premium Stravou, Postup ako som ho napisal ja tuto premium verziu obchadza. A segmenty sa urcite lepsie sleduju a analyzuju na Strave ako v Garmin Connect.
Kristina, klikni na odkaz co som dal vyssie tapiriik. com. Tam si nasatavis co s cim chces prepojit (Garmin Connect-Strava) a od akeho datumu preniest vyjazdy. Potom to uz pojde automaticky.
Na 800-tovke to nefungovalo, ked som ju mal. Teraz mam 810 a tam je to OK.Je to vec firmware, aj na 810-tke najprv vysiel upgrade a potom to uz islo. Mozno to upravia aj pre 800-vku aj ked sa ta uz nevyraba.
Tiež prihodím. Budúci rok by mohlo byť vďaka novému cesťáku o čosi viac
Attachment:
velo.png
Aby fungoval Veloviewer správne je potrebné prejsť na platenú verziu Pro? Píše mi toto. "Your free 25 activities are already synced. Upgrade to PRO to sync all 114 of your activities to enjoy the full VeloViewer experience!"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak to sa mylis, ziadne premium netreba a segmenty budu fungovat. Staci sa tu: http://gniza.org/segments/#/ prihlasit cez Stravu a zadat segment ktory chces mat v Garmine. Potom si tento segment stiahnes vo *.fit formate, vyberies moznost s cim sa chces porovnavat ( best time alebo personal best time) a nakopirujes do Garmina do adresara "segments" ak ho nemas tak si ho vytvor. Jasne ze musis mat aj spravny model Garminu vsetky segmenty nepodporuju.
A aj blondína?
Aby fungoval Veloviewer správne je potrebné prejsť na platenú verziu Pro? Píše mi toto. "Your free 25 activities are already synced. Upgrade to PRO to sync all 114 of your activities to enjoy the full VeloViewer experience!"