Podla cykloservera tak 800m, podla srtm3 bodov tiez 800 alebo 700 (mozno menej, nemusi, lebo je tam zamer naberat vyskove na malych stupaniach) .. barometricky by som cca povedal, ze moze byt okolo 700m.
Keby som si takto meral ja vyskove, tak mam tento rok tak 500tisic
..
rtl bol na toto upozorneny v priebehu roka niekolkokrat a nielen mnou ... ale to vies, ked mozes byt podvodom byt prvy v
mtb stats aktivity, tak co by si to nezvalil na merac
.. takychto je tu viac, co jazdia na skoro slikoch a pocitaju si statistiky za tazky dezen do blata /rocket ron, ci racing ralph/, alebo dalsi trik, jazdit na trekovom bajku na /skoro/ slikoch a vydavat to za mtb s tazkym dezenom do blata /nevidiet fotku z vyjazdu + zadanu stats, tak asi neuverim/.. alebo dalsi (co dlhsie robil aj prave rtl), ze vsade a vzdy mas 100% silny protivietor
.. to nebudem menovat experta z Nitry, ktoreho sledujem uz niekolko rokov v jeho uspesnom klamani
Naozaj vtipne je potom pozerat ako si kto nadefinuje protivietor z rovnakeho podujatia /jeden to napise tak nejak uveritelne, druhy 100% silny protivietor /na okruhu a prevazne v lese
/ .. co k tomu dodat/. A samozrejme bezne 30% naviac vyskovych na skoro rovine ani nehovorim. Mne osobne by to vadilo, si kazit takto statistiku, ale tak lidi jsou ruzni ...
Vzdialenosť: 79.1 km
Čas: 05:08:04
Nastúpané: 557 m