Inak, ked uz o tom
sedle .. raz ma napadlo neviem preco, kupit z bazaru Fizik Tundra.To bolo peklo
.. lebo neviem preco , to
sedlo robia tak, ze je v strede vypukle dohora
/co je uplne presne opak toho, co potrebuje obycajny chlap/ .. ale zmakol som ho, uz je dobre /bolo treba sklopit viac dopredu/. Kedze je na koncoch makke, vyhovuje. Akurat je dooost tazke .. 230g. Ale na cestu /aj ked som jazdil vzdy na MTB/ sa mi uplne najsamviac osvedcilo sedlo z ciny za 25e, ktore sice vazi len asi 90g, ale zato je to cista plocha doska z karbonu
.. uplne total paradne. 230km po ceste a v pohode. Ale ak som siel ale do terenu, ale tak, ze bolo treba trosku sebou pohybovat , tak kedze bocne hrany su ostre, som z toho mal vzdy modriny na stehnach. A kontakt spredu, alebo zozadu (slapanie do strmaku, alebo zjazd a za sedlo) , tak to bolelo , eeee , auu. /a pripadny pad by to sedlo nerozchodilo/
Raz som ma pripad, ze sedlo, gate,
bajk .. vsetko bolo ako ma byt, ale ani po 500km to nebolo ok a bolel zadok. No, zistil som, ze sa sedlo na lizinach posunulo dozadu asi o 1cm. Tak som to dal spat a bolo vsetko ako ma byt. Na ceste zalezi na kazdom mm, ci predozadny posuv, alebo hore-dole. Takisto citit ine gat (hrubsia vlozka), alebo ine tretry (posuv kufrov, hrubka podrazky). V terene je to ine .. najmenej je citit vplyv sedla a gati, ked clovek bajk nosi