A take dehonestovane pozicie ako predavac ci dokladac tovaru su zrazu tak potrebne. Pred mesiacom boli tito ludia takmer neviditelni.
Co sa tyka toho zakazu vsetkeho mozneho, asi najblizsie tyzdne porastie seda ekonomika. Nieco ako odznelo v TV, ked kupele prijimaju aj zahranicnych klientov. Nakoniec to aj tak skonci uplnym zakazom pohybu pre tych, co nebudu mat ofiko papier od zamestnavatela alebo inej dolezitej institucie. Keby sa stat polozil, tak je vymalovane pre vsetkych bez rozdielu. A oni to vedia.
Tym sacikom z vysavaca spravite este horsie ako nejakou vreckovkou. Na pretlacenie vzduchu cez ten filter treba nejaku tlakovu stratu a tu ustami nespavite, natoz nie ked je to iba kus latky cez tvar bez izolacie, prakticky vsetok vzduch co budete vy/dychat pojde mimo rusku. + Uz to tu bulo niekolko krat spominane, bezna ruska nema filtrovat virus o velkosti nanometrov ale ma zachytit aerosol v ktorom sa virus nachadza. cize radsje vyrobit rusku z nejakej priedusnejsej latky aby cez nu realne ten vzduch aj pretekal, nie aby vsetko islo mimo. V piatok som videl zensku ako mala nejaky 3M drahy respirator, urcite jej to pomohlo ku psychickej pohode ale nemala ho vobec vytvarovany a okolo nosa 1cm diery cize realne jej to nic nepomohlo.
Fakt netuším. My pracujeme sami na seba, nie vo fabrike "na živnosť" namiesto pracovného pomeru. Keď som chorý tak jednoducho som doma a nemôžem ísť ku klientovi, čo sa mi stalo vlastne asi len raz, na dva mesiace, keď som si zlomil klučku na biku . Chorý nejako nebývam. Zamestnaný som ešte zatiaľ nikdy nebol.
Ale marodku ti soc. poist. zaplatí zo sumy kt. odvádza
tak nie je to s nami až také zlé... sme si boli teraz večer kúpiť v Častej chlebík na zajtra a v rade pekne stálo 6 ľudí, každý rúško... ale to hrobové ticho... nikto nič nehovorí, obloha prázdna, auto ide sem tam... akurát zajáce a srnky som stretol... tak tfuj tfuj tfuj nech sa to nerozšíri a postupne začne klesať, aj keď tieto 2 týždne asi budú kritické, uvidíme ako to porastie, zatiaľ ideme 30-50% denne...
akurát čím ďalej, tým viac rozmýšlam nad tým, načo nám je táto poondiata EU... keď je prúser, tak ste v tom sami a pomôž si človeče, ako vieš... kde sú teraz tí európsky lídri, čo majú plnú hubu integrácie, imigrácie, kvót, nariadení a iných pikačuovín... grékov nechajú s turkami sa vymáchať v sračkách, nám nemci zabavujú rúška a materiál, a keď dôjde na potraviny, budeme v peknej riti, nakoľko sme už neni sebestačný skoro v ničom... čušia jak vši pod chrastou...
tak nie je to s nami až také zlé... sme si boli teraz večer kúpiť v Častej chlebík na zajtra a v rade pekne stálo 6 ľudí, každý rúško... ale to hrobové ticho... nikto nič nehovorí, obloha prázdna, auto ide sem tam... akurát zajáce a srnky som stretol... tak tfuj tfuj tfuj nech sa to nerozšíri a postupne začne klesať, aj keď tieto 2 týždne asi budú kritické, uvidíme ako to porastie, zatiaľ ideme 30-50% denne...
akurát čím ďalej, tým viac rozmýšlam nad tým, načo nám je táto poondiata EU... keď je prúser, tak ste v tom sami a pomôž si človeče, ako vieš... kde sú teraz tí európsky lídri, čo majú plnú hubu integrácie, imigrácie, kvót, nariadení a iných pikačuovín... grékov nechajú s turkami sa vymáchať v sračkách, nám nemci zabavujú rúška a materiál, a keď dôjde na potraviny, budeme v peknej *****, nakoľko sme už neni sebestačný skoro v ničom... čušia jak vši pod chrastou...
Presne o tom sme sa bavili s otcom dnes pri obede. Ze naco je ten megaaparat uradnikov, ktory stoji miliardy rocne, ked vobec nekona. Nic, ziadne odporucania, zakazy... Dokonca este pindali, ze zatvaranie hranic nie je v sulade so smernicami... Pomoz si sam. To je silne znamenie pre buducnost EU, resp. pre totalnu zmenu.
A aby si to niekto nevyhodnotil, ze som nejaky anti-eu, vela veci je super, ale v tomto zlyhala na celej ciare.
Ženy ušili textilne rúška s gumičkou na uši.
Uvažujeme ich sterilizovať vyvarením, len sa obávam, že teplota varu poškodí gumičky.
Vie niekto doporučiť ako ich sterilizovať aby sa dali opakovane používať?
Ženy ušili textilne rúška s gumičkou na uši.
Uvažujeme ich sterilizovať vyvarením, len sa obávam, že teplota varu poškodí gumičky.
akurát čím ďalej, tým viac rozmýšlam nad tým, načo nám je táto poondiata EU... keď je prúser, tak ste v tom sami a pomôž si človeče, ako vieš... kde sú teraz tí európsky lídri, čo majú plnú hubu integrácie, imigrácie, kvót, nariadení a iných pikačuovín... grékov nechajú s turkami sa vymáchať v sračkách, nám nemci zabavujú rúška a materiál, a keď dôjde na potraviny, budeme v peknej *****, nakoľko sme už neni sebestačný skoro v ničom... čušia jak vši pod chrastou...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co sa tyka toho zakazu vsetkeho mozneho, asi najblizsie tyzdne porastie seda ekonomika. Nieco ako odznelo v TV, ked kupele prijimaju aj zahranicnych klientov. Nakoniec to aj tak skonci uplnym zakazom pohybu pre tych, co nebudu mat ofiko papier od zamestnavatela alebo inej dolezitej institucie. Keby sa stat polozil, tak je vymalovane pre vsetkych bez rozdielu. A oni to vedia.
Ale marodku ti soc. poist. zaplatí zo sumy kt. odvádza
akurát čím ďalej, tým viac rozmýšlam nad tým, načo nám je táto poondiata EU... keď je prúser, tak ste v tom sami a pomôž si človeče, ako vieš... kde sú teraz tí európsky lídri, čo majú plnú hubu integrácie, imigrácie, kvót, nariadení a iných pikačuovín... grékov nechajú s turkami sa vymáchať v sračkách, nám nemci zabavujú rúška a materiál, a keď dôjde na potraviny, budeme v peknej riti, nakoľko sme už neni sebestačný skoro v ničom... čušia jak vši pod chrastou...
Presne o tom sme sa bavili s otcom dnes pri obede. Ze naco je ten megaaparat uradnikov, ktory stoji miliardy rocne, ked vobec nekona. Nic, ziadne odporucania, zakazy... Dokonca este pindali, ze zatvaranie hranic nie je v sulade so smernicami... Pomoz si sam. To je silne znamenie pre buducnost EU, resp. pre totalnu zmenu.
A aby si to niekto nevyhodnotil, ze som nejaky anti-eu, vela veci je super, ale v tomto zlyhala na celej ciare.
Meno som vymazal ja, aby som tu náhodou zas nebol konfrontovaný s nejakými paragrafmi, GDPR atď od niekoho...To je tá dnešná "demokracia"...
Prežehliť
Si Typický príklad čo podľahne tendenčným vplyvom a dezinformáciám a konšpiráciám
nemci zabavujú rúška je prvá <>:
https://www.omediach.com/hoaxy/17369-siriaci-sa-status-podpredsedu-sns-ze-merkelova-zhabala-ruska-pre-slovakov-je-dezinformacia
čo sa týka grékov je to erdoganova kapusta
a čo sa týka obmedzení voči korone, štáty konajú ako samostatné suverenity, na toto nemá EU právomoci.
cela zima bola mierna takze je na case vytiahnut hrubu polartekovu buffku
Hlavne, ze v pripade utecencov ma plnu hubu vzajomnosti.