Kice napísal:
Matovič aj Sulík totiž založili, vybudovali a menežovali úspešné firmy.
Nie som ich fanúšik, ale tie firmy sú fakty.

Matovič podľa všetkého riadil firmu ako "one man show". Tak isto "riadi" aj štát.
Väčšia firma (rozumej s viac zamestnancami) sa tak riadiť nedá. Tobôž štát
12.10.2020 - 13:51:25
03
Pamatne:
a-static.projektn.sk
12.10.2020 - 13:59:34
02
Ramon1 napísal:
Tak sa teraz priznajte , kto z vás toho šaša volil 🤡 ...

Cigáni a ľudia, čo chceli, aby zatvoril tých, o ktorých im povedali, že sú zlí
12.10.2020 - 14:12:36
00
milsu napísal:
Matovič podľa všetkého riadil firmu ako "one man show". Tak isto "riadi" aj štát.
Väčšia firma (rozumej s viac zamestnancami) sa tak riadiť nedá. Tobôž štát


Neviem koľko zamestnancov mala jeho sieť 36 regionálnych novín. Ale tipujem, že ich mohlo byť "viac"
12.10.2020 - 14:28:30
01
K tomu nášmu Matovičovi: včera v TV na Markíze, keď sa Matovič obul do Sulíka spomenul, že Sulík na tej komisii stále spomínal rúška, načo Igorko Puškárovej povedal, že to je ako ísť s gumipuškou na mamuta (dnes to na r. Expres zopakoval, ale už pierkom na slona), no a na konci svojho výstupu na Markíze povedal, že rúška sú spolu so zodpovednosťou najsilnejšou zbraňou akú máme v boji s koronavirusom ... Nejako som sa v tom stratil :tmi: :tmi:
12.10.2020 - 14:42:57
03
ja som sa stratil v tom zhromazdovani max 6 osob. ked budem potrebovat aby sa mi stretli zakaznici v praci (v exterieri) a bude ich viac ako 6 mam problem? ked budem chciet ist s kamosmi na turistiku a bude nas viac ako 6 je problem? ked sa bude 10 babiek rozpravat v meste pred obchodom maju problem?
12.10.2020 - 14:45:48
00
nickovw08 napísal:
Už som to tu raz písal je potrebné toho šaška s TT konečne vymeniť a ešte som si spomenul na Janka Slotu ako ho pekne pomenoval v jednej diskusnej relácii a mal pravdu keď na záver dodal: Boh ochraňuj Slovensko, ale Slováci nepočúvali

Napriek vsetkemu, co Matovic a spol robia (a nerobia), stale je to neprovonatelne lepsia volba, ako henten tupy prepity parohac a arcizlodej. Hejslopaci spolu so Smerakmi boli minimalne rovnako neschopni, o kus viac primitivni (a to uz je co povedat), ale hlavne tu rozputali nevidanu kriminalnu masineriu, na ktoru sa rozhodne OLANO chytat nebude.
12.10.2020 - 14:46:28
014
Asi takto https://dennikn.sk/2084466/fica-som-nikdy-nechcel-ani-teraz-ho-nechcem/ lepsie sa to uz neda zhrnut.
12.10.2020 - 14:51:50
02
Nemůžete dýchat, jste jako v sudu, když se topíte, říká Čtvrtníček o covidu

https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/petr-ctvrtnicek-koronavirus-covid-19-nemocnice-pristroje-rozhlas.A201012_115844_lidicky_zar
12.10.2020 - 15:11:41
01
Volodja napísal:
Napriek vsetkemu, co Matovic a spol robia (a nerobia), stale je to neprovonatelne lepsia volba, ako henten tupy prepity parohac a arcizlodej. Hejslopaci spolu so Smerakmi boli minimalne rovnako neschopni, o kus viac primitivni (a to uz je co povedat), ale hlavne tu rozputali nevidanu kriminalnu masineriu, na ktoru sa rozhodne OLANO chytat nebude.

Len to je taky nizky standard, porovnavat Matelka s Ficom. Daleko sa ako krajina nedostameme, s tak nizkou latkou.
12.10.2020 - 15:15:33
05
Zaklad je sa pohnut.
Bohuzial, sme krajina spomienkovych optimistov ("za komunistov bolo dobre"), mnozsta ludi prisosnutych na firnu Smer a kretenov ("za pana Pellegriniho nebolo tolko chorych, on to robil dobre, nech sa uz vrati") :-(
12.10.2020 - 15:32:13
05
Wladix napísal:
Len to je taky nizky standard, porovnavat Matelka s Ficom. Daleko sa ako krajina nedostameme, s tak nizkou latkou.


Nie je to problém ani Fica, ani Matoviča. Je to problém ľudí - voličov.
Kocáb pred tridsiatimi rokmi na Dečínskej kotve povedal: Kažý národ má takú vládu, akú si zaslúži.
To bol vtedy iný počin. Dnes to málokto pochopí.
https://www.youtube.com/watch?v=cxCbANd9Mbc
12.10.2020 - 15:40:22
01
...Fica si naozaj nikto nezaslúži
12.10.2020 - 15:41:12
04
Ramon1 napísal:
Tak sa teraz priznajte , kto z vás toho šaša volil 🤡 ...
Igor Zlý bude trestať : Polícia bude kontrolovať dodržiavanie opatrení a dávať pokuty bez napomenutia, oznámil premiér Matovič v Rádiu Expres. Pokuty budú odstupňované podľa toho, na akom rizikovom mieste k tomu došlo.


A nezabudnime, ze presnu vysku pokut urci policajny prezident :-D, to kde sme.
12.10.2020 - 16:23:05
00
Politici aj voliči na Slovensku a v priľahlých post boľševických guberniách prechádzajú spravidla piatimi fázami :

1. Nadšenie prítomných
2. Ochabnutie zainteresovaných
3. Vyhováranie zodpovedných
4. Vyznamenanie nezúčastnených
5. Odsúdenie nevinných

A keďže nemáme stabilné, konsolidované, štruktúrované tradičné strany s históriou a tomu zodpovedajúcimi osobnosťami, ktoré by reprezentovali dva hlavné názorové smery (zjednoduším - ľavicu a pravicu), tento kolobeh sa už 30 rokov opakuje.

Na ľavej strane politického spektra sme tu mali hulvátov z HZDS, ktorých najprv nadšene volili státisíce ľudí. Keď sa zistilo, že HZDS sú príliš veľkí gangstri a hulváti (niektorí vlastní voliči na nich začali nadávať a v prieskumoch sa už hanbili priznať, že volili HZDS,) nenápadne sa z bahna boľševických hajzlov vynoril mladý progresívny ľavičiar Róbert F. A kolobeh sa opakoval, časom sa z Róberta a jeho kamarátov stali ešte väčší hulváti a zlodeji, ako ich bývalé vzory. A opäť sa ľudia hanbili priznať, že volia Smer, a napriek tomu ten vyhral troje volieb za sebou. A tak sa z bahna post boľševických hajzlov opäť vynoril svieži ksicht v podobe Peťka P. a vznikol Hlas -SD, pričom ten sa nehanbil pribrať do partie aj prémiových exponentov Smeru ako Raši a ŽIga...

Na pravej strane sa vynoril koordinátor železničiarskych výpravcov smelý Mikuláš Dz. Myslel to dobre, spolu Miklošom sa im podarilo radikálne ozdraviť bankový sektor, zaviesť normálne pravidlá hospodárskeho styku medzi firmami, resp. spolu s Kaníkom sa vybudoval progresívny sociálny systém, z ktorého potom boľševici žili ďalších desať rokov, aj keď naňho nadávali a Kaníka nazývali "vrahom" resp. "sociálnym netvorom". KDH na výhrade svedomia úspešne povalilo dobre rozbehnutú vládu, čo sa neskôr podarilo druhý krát Richardovi S., kde principiálnym a správnym stanoviskom v otázke Eurovalu bohužiaľ vytočil pani premiérku do klasicky ženskej emócie, keď spojila hlasovanie o Eurovale s hlasovaním o dôvere vo svoju osobu.

Medzi ľavicou a pravicou sa pohybujú mnohé subjekty, viac menej firmičky rodinného typu, Sme rodina, OĽANO, a Kotleby...myslím že tieto strany netreba ani nijako bližšie komentovať.

Takže, čo sme si stihli navoliť, to máme. Nesťažujme sa. Sami sme si toho strojcom. A klasicky sme teraz vo fáze, že mnohí Matovičovi nadávajú do kktov a pritom ho s nadšením volili, keď sa im prihováral spred Počiatkovej vily spolu Hegerom, chcel habať Pente aktíva spred ich vlastných schránok na Cypre...aké úsmevné.

P.S. Ak to zjednoduším, som pravičiar. Podnikám a investujem na Slovensku. Volil som Sulíka. Aj keď možno raz povalí aj túto vládu, budem ho voliť znova. Pre mňa osobne je to najmenšie zlo. Aj keď je samozrejme smutné, že človek musí voliť cestu najmenšieho zla a nie najväčšieho dobra.

Tak ešte raz, pevné zdravie a pevné nervy všetkým tu. Bez rozdielu politických preferencií. :y:
12.10.2020 - 16:56:16
014
keyboard_arrow_up