Osobne si nemyslim, ze by chutovo priemerne az nadpriemerne trenovany clovek rozpoznal rozdiel medzi dobre spravenou (teda neodflaknutou) kavou z takeho stroja a z "bezneho" E61 s PID bez profilacie tlaku, ale ludia maju peniaze a radi veria na nieco myticke, tak preco im to neponuknut? Kolkokrat som sa stretol s tym, ze aj dobra kava v kaviarni urobena na profi stroji nechuti lepsie, ako ked si ju spravim na rel. dobrom "domacom"
(naposledy v Dubline, ked som kupoval Kamerun).
Moja reč,
osobne si myslím, keď triezvo premýšľam, tak aj cena ktorú chcem do kávovaru investovať je už dosť prehnaná, lebo ako píšeš tak aj za menej peňazí môže byť výsledok uspokojivý.
Je to len o tom urobiť si radosť, keď na to máš a nevieš čo by si si už od bujnosti kúpil.
Ale už som sa rozhodol, že za tie peniaze meď nechcem, istota je guľomet.