... Jeden má problémy s velkostou linky , druhý člen s priamym napojením ... ste my ale parťáci do debaty
Niekto podriaďuje život príprave kávy a niekto iný prípravu kávy životu. Proste iná filozófia a nemožno povedať, ktorá je lepšia (globálne) ...
... vždy čerstvá voda . Nejak ta nechápem , pri malej spotrebe buď stále dávaš čerstvú alebo piješ zatuchlinu .
Najprv treba upresniť pojem, čo je
čerstvá voda. Voda, čo práve vytiekla zo žriedla (studničky), či voda, ktorá práve vytiekla z vodovodného kohútika, kde predtým stála mnoho hodín v nejakom potrubí, kolóne, nádržke či kdekoľvek inde? Ak sa nad tým trochu viac zamyslíš/zamyslíme, tak je fakticky málo podstatné, ako je kávovar napojený, vždy tá voda niekde stojí (hlavne pri príprave ráno). V prípade nádržky sa dá naliať vždy "čerstvá" voda (trebárs aj práve prinesená zo studničky (napr. spod Šariš hradu)) ... Viac ma mrzí voda v boileri na paru, keď robím kapučíno len zriedka (našťastie má teraz manželka práve "kapučínové obdobie").