Pnr napísal:
ostogiske Bebe80 tu davnejsie posielal tuto prazicku https://www.mtbiker.sk/forum/post1574735.html#p1574735
Pravdepodobne s nou neuprazis na filter aj espreso naraz :)

Pripadne dalsia alternativa, akurat cca o 1000e drahsia


heeej viacmenej som tieto dve par rokov dozadu videl, len ma zaujimalo ci nahodou daco nove na trh neprislo s lepsou cenoukou a sialenym vykonom ako ked prislo niche zero :D
asi zatial ostanem pri popcornovaci panvici a sikovnej manzelke :D :D
alebo kuknem dake DIY moznosti len tak na bastlovanie, akurat si dokoncujem druhu 3d tlacku tak bude cas na ine projekty :D
22.05.2020 - 07:04:33
00
Brazília 16g,

Prílohy:

IMG_20200523_093251.jpg
IMG_20200523_093251.jpg 442.33 KiB thumb_up0thumb_down

IMG_20200523_093413.jpg
IMG_20200523_093413.jpg 684.34 KiB thumb_up3thumb_down

23.05.2020 - 10:48:25
06
Parada.
Aj šiaľka.
23.05.2020 - 11:24:17
00
Tá káva je pekná, trochu pripomína také exotické drevo. Šálka sa mi nepáči, ale ja všeobecne nemám rád takéto hrubostenné.
25.05.2020 - 15:05:32
00
Aj ked je hrubostenna, tym, ze ma skosenie ku vrchu, sa z nej dobre pije.
25.05.2020 - 18:12:48
00
nejak to dusite chlapci, ja idem teraz 1:3 😀
https://youtu.be/W6aHDtN2ZHA
peterg: unica pid sa riesila aj a kaffee-netz, kolega ju ma z casu na cas sa pid sprava divne
25.05.2020 - 18:22:09
02
Skusal som 1:2.5 ci podobne, ale nejak ma to riedke neberie. :)

Tu na fore ma Unicu cikorg, moze napisat svoje skusenosti, ale samozrejme je to mozne, pre relevantnu statistiku treba vela vzoriek...
25.05.2020 - 20:06:05
00
peterg napísal:
Skusal som 1:2.5 ci podobne, ale nejak ma to riedke neberie. :)

Tu na fore ma Unicu cikorg, moze napisat svoje skusenosti, ale samozrejme je to mozne, pre relevantnu statistiku treba vela vzoriek...


som zvedavy ako sa ti budu pozdavat unimodalne kamene, ono to vyssie br bude ine ako to co mas teraz... v ssp nezahalaju som v pokuseni :-)

Prílohy:

20200525_203647.png
20200525_203647.png 1.19 MiB thumb_up0thumb_down

25.05.2020 - 20:39:25
00
martinovic napísal:
nejak to dusite chlapci, ja idem teraz 1:3 😀
https://youtu.be/W6aHDtN2ZHA
peterg: unica pid sa riesila aj a kaffee-netz, kolega ju ma z casu na cas sa pid sprava divne


Podobne som experimentoval, padlo takmer zavrete, mletie fakt najemno. Cca po 15s prve kvapky v salke, vtedy to otvoris a shot je hotovy za +-40s (18g dnu 40g von)
PS: Vyborna vaha, mam rovnaku.
25.05.2020 - 22:04:01
00
martinovic napísal:
som zvedavy ako sa ti budu pozdavat unimodalne kamene, ono to vyssie br bude ine ako to co mas teraz... v ssp nezahalaju som v pokuseni :-)


volakedy som bol strasne prehypovany a chcel som si postavit vlastny mlyncek a bol v plane s ssp nejak som od toho upustil, a asi by som uplne inaksie siel teraz na to :D

Prílohy:

Screenshot 2020-05-25 22.09.34.png
Screenshot 2020-05-25 22.09.34.png 549.98 KiB thumb_up0thumb_down

25.05.2020 - 22:11:41
00
Hej, fakticky pol mlyna som uz mal tiez hotoveho, ale potom som na to siel inak ... :)
25.05.2020 - 22:16:55
00
Pnr napísal:
Podobne som experimentoval, padlo takmer zavrete, mletie fakt najemno. Cca po 15s prve kvapky v salke, vtedy to otvoris a shot je hotovy za +-40s (18g dnu 40g von)
PS: Vyborna vaha, mam rovnaku.

Teraz asi meliem este jemnejsie, Gardelli La Cristalina, prve kvapky po 27s (PI 2g/s), sot asi 51s celkom, 18g -> 31g. Chuti lepsie, ako hrubsie mletie a kratsia PI (prilis vyrazna acidita).
25.05.2020 - 22:22:11
00
Ja tiez podobne 20g -> 40g celkovo asi 51s a PI z toho tak 18-22s a som zatial najspokojnejsi, jemnejsie mletie, viac z toho vytiahnem ako predtym.
26.05.2020 - 09:06:38
00
Čo vy na to toto? Uvidí sa...

Prílohy:

15906433529332410787193236573874.jpg
15906433529332410787193236573874.jpg 667.62 KiB thumb_up0thumb_down

28.05.2020 - 07:23:19
00
Sagafredo je vždycky jistota ;)
28.05.2020 - 08:14:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika ~ Energia)
keyboard_arrow_up