ma niekto skusenosti s tymto? http://www.susenemaso.sk/
resp. objavi sa obcas niekomu taketo v batohu?
17.12.2009 - 10:58:57
00
uz som take videl v predajni pre zvierata ... ale veru by mi nenapadlo to kupovat sebe ;-]]]
17.12.2009 - 11:00:30
00
Jerky je super, ale cena je strašná :-( v tom balíčku v podstatě nic není, ale na bajka nevidím jediný důvod to vozit. tatranka tyčinka atd udělá lepší službu
17.12.2009 - 11:04:08
00
Sestra to robila psom a dalo sa to aj jesť :-D
17.12.2009 - 11:16:17
00
Neni chutnejšie si kúpiť magyarország kolbász? :P
17.12.2009 - 11:43:54
00
vyznam to ma, ked ide o pomer hmotnost/energeticka hodnota...vtedy je to bozska vec :) ale ta cena je naozaj strasna, priprava doma vraj vyjde lepsie...
17.12.2009 - 11:46:04
00
Neni chutnejšie si kúpiť magyarország kolbász? :P


divil by ses jak je to sušené maso dobré, ale klobása je tak supr :lol:
17.12.2009 - 12:08:09
00
Plus ako bonus rakovinove latky:

glutamát sodný a konzervačný prostriedok dusitan sodný. Pri vykone maso je hlupost a ak ide o energiu, cokolada je lepsia. Mozno vyuzitie niekde na severnom pole, ale aj tak by som si urobil vlastnu zmesku :)
17.12.2009 - 12:09:58
00
Neni chutnejšie si kúpiť magyarország kolbász? :P

chutnejsia je domaca nie fistron klobasa :P
17.12.2009 - 12:10:00
00
No domáca je dobrá tiež...ale nie vždy...Ale napadla ma ešte lepšia a to juhoslovanská
17.12.2009 - 12:16:20
00
Ak chceš aby to išlo ako po masle-neexistuje jesť mäso min. 3hod. pred výkonom.
Dôvod je jednoduchý, dlhé trávenie, tým pádom je slabšie prekrvenie ciev :muscle:
17.12.2009 - 12:20:36
00
Tak potom najideálnejšie je tak pol hodinu pred výkonom pozerať na nejaké pekné ženské prsia.
17.12.2009 - 12:32:22
00
mgx: vieš koľko máš v sebe svojej vlastnej kyseliny glutamovej a jej solí? len aby sme uviedli na pravú mieru jej údajnú škodlivosť - je prudko biogénna a asi by si bez nej nefungoval
ale proti rýchlosoli (NaNO2 + NaNO3) som aj ja, nitrozamíny sú riadna drba...
17.12.2009 - 18:51:00
00
No na bike neviem,ale na trek fajn a nemusíš ho kupovať lepšie vyrobiť svoje,prípadne priprcnúť svoje ingrediencie,stačí ak máš sušičku na ovocie,alebo vieš niečo podobné vyrobiť ;)
17.12.2009 - 19:04:54
00
Neviem, veľký náčelník, či na túto srandu netreba lyofilizátor...
17.12.2009 - 19:09:03
00
keyboard_arrow_up