no to je jedina vyhoda nezamestnanych dnes iba 110km ale skusil som strbske pleso a zjazd na podbanske a az na zopar km neodprataneho strku sa moze zacat jazdit aj tadial
no ja si verim a viem ze canopus nie je do kopcov nejak hrrr takze viem ze oni po kopcoch 205 km urcite nedali ale sak dajme sancu vlozit trasu svyhu a potom budeme mudrejsi
dnes 120km cez pezinsku babu, bol som tam prvy krat tak som netusil co ma caka ale bol som prijemne prekvapeny, kvalitna asfaltka hore aj dole, cca 4% stupanie a 400m prevysenie to idealne na trening, asi sa tam coskoro vratim
kedze podla poctu kilometrov tusim s kym bol canupos na treningu, tak neverim tomu ze sa vozili po rovine, skor to tipujem na kopceky v okoli Stiavnice a Novej Bane a tie teda nie su vobec zadarmo ...po 205km by ma brali na infuzky
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.