Mesto: Košice Založený: 13.01.2014 Príspevky: 11 370
To mi tvrdil “ jeden “tiež triatlonista , až mu to Tulenik aj kouč ozrejmil ... určite to toľko nebolo , no v ten deň som bol rýchlejší ako všetci Tatranský ziletkari , kt. tým segmentom prešli . Takze pohoda , ja pokalibrujem a ostatní potrenuju vcetne mna
Informoval som sa u predajcov Stages. Tie sa vraj počas doby životnosti výrobku nekalibrujú. Deformácia kľuky je jej používaním minimálna, takže namerané hodnoty budú vždy v tolerancii 2% - napríklad pri nameranej hodnote P 300 W to bude v rozmedzí 306 W až 294 W.
Pred dávnymi týždňami v niektorej téme sme aj dali link na článok, a to nie komerčno-konzumný, ale z karentovaného vedeckého časáku, kde boli krížovo validované powermetre a Stages dopadli dosť mizerne. Skús pohľadať, nesce sa mi.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.