Ty si dobrý, ja jazdím na valcoch asi mesiac a este by som si netrúfol pozerať tv vieš Homemade valce nie sú zlé ale nemájú žiadnu ochranu proti vyleteniu, ani kónický tvar ale jazdí sa na nich celkom dobre
Ty si dobrý, ja jazdím na valcoch asi mesiac a este by som si netrúfol pozerať tv vieš Homemade valce nie sú zlé ale nemájú žiadnu ochranu proti vyleteniu, ani kónický tvar ale jazdí sa na nich celkom dobre
aj ja mam domace valce ale po mesiaci by si uz mal byt nejako zrovnany ... ja kludne jazdim aj bez ruk...ak treba ..ale neboj ak sa zamotam tak vyletim aj ja
vy tu otom pisete jak keby ste isli na tour..to vas bavi furt otom istom mleť????kedy vlastne trenujete a chodite do roboty ked tu stale niečo riešite..??
dva dni som bikoval, zvysne dni behal a v stredu este aj na plavarni som bol Tak priznam sa, ze v nedelu sa mi uz 10km bezalo tazsie, ale da sa to vydrzat.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.