kks, hen mas odpoved aj od lekara (MUDr. Lubomir Uhercik), ze sa to deje bezne a nie je to ziadny problem. Mne sa to tiez obcas stane pocas jazdy na biku v tesnych cyklonohaviciach.
04.02.2023 - 18:44:22
10
Ako bolo napisane, na funkciu to nema ziadny vplyv :nod:
https://youtu.be/tpc6kWxV3kM
06.02.2023 - 10:08:03
01
čaute po nejakom čase som išiel k detskej doktorke a pytal som sa jej to a povedala že ked je tam kratko tak je to v pohode ale ked je tam dlhodobo poviem 12h tak už by sa to malo ist zafixovat len ešte by som chcel vidiet nazor ludi či to niekto ma a žije s tým dlhodobo :D mam 16 mimochodom
možno by sa to do puberty vratilo
13.04.2023 - 17:52:31
00
Ešte stále sa tomu nerozumiem, ale čo viem určite ako mama 16-ročného syna je, že vždy sa poraď s mamkou, otcom, doktorom, lebo na kadejakých fórach, kde je milión lekárov, politikov, prezidentov a majstrov sveta, sa ti môže dostať odpovede, ktorá ti vôbec nepomôže, ba priam ti môže uškodiť.
Ja za seba môžem povedať zo skúseností s mojimi tromi synmi, že som riešila už kadečo ohľadom pipíkov a guliek.
Detská lekárka pristupovala k tomu vždy citlivo, ako matka, žena, ale keď sme sa dostali minulý rok na ďalšie vyšetrenie do MT na urológiu k doktorovi a vyšetroval vtedy 15-ročného syna, povedal mu:
"No davaj gate dole" . Chytil ho, prezrel a vraví mi : "Chyťte si gule Vášho syna a budete to cítiť." 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Pardón za výraz, ale kretén, neskutočný. Chudák syn, bolo mi ho ľúto. Bavil sa s nami ako s vlečkou hnoja.
Akože fakt tam neradi chodíme, ale lepšie ako forum na modrom koníkovi.
Inak, ked sa raz oženíš, zablokuj stránku, nech sa tam nedostane tvoja žena :lol: :D
13.04.2023 - 19:17:14
07
a ktorý doktor to bol, len zo zvedavosti ?
13.04.2023 - 20:02:50
00
Tak toto by som musela pozrieť v zdravotnej karte
13.04.2023 - 20:04:42
00
slovenský štandard - podľa vzoru dr. peter lipták, ak mu nedáš do vrecka je arogantné hovado
ale v poslednej dobe mám celkom šťastie a dlhšie som už na takéto niečo nenatrafil, teda verím, že ich je menej a menej
13.04.2023 - 20:14:22
01
...si vyprosím ! Mne nikto nič nedal , teda až na pár spokojných pacientiek a boli všetci spokojní :D .
13.04.2023 - 20:20:04
05
Janomach12 napísal:
čaute po nejakom čase som išiel k detskej doktorke a pytal som sa jej to a povedala že ked je tam kratko tak je to v pohode ale ked je tam dlhodobo poviem 12h tak už by sa to malo ist zafixovat len ešte by som chcel vidiet nazor ludi či to niekto ma a žije s tým dlhodobo :D mam 16 mimochodom
možno by sa to do puberty vratilo

Skoč s tým k "ornitológovi" (nvm ako sa volá ten doktor) ...
13.04.2023 - 20:45:55
00
He he ... si dovolím jednu takú veselú historku z nedávnej minulosti , kedy som podával anestéziu mladej dáme . Po " zobudení sa " ešte v odznievajúcej anestéze začula rozhovor medzi mnou a lekárom ktorý jej prevádzal kolonoskopiu . Bavili sme sa , že ako sa pacientka bála že ju neuspím a že ako ten Maštalír v tom seriáli veselo " uspával " a znásilňoval ... na to sa pacientka zhrozene na mňa zadívala a hovorí , " snáď sa mne nič také nestalo !" . Tak som ju ubezpečil , že sme tu velkí profesionáli a k pacientovi sa správame s úctou a rešpektom . Na to si ona vydýchla a jedným dychom dodala . " To som rada , pretože v anestéze by som z toho JA nič nemala a to by ma poriadne sralo " ... je až zarážajúca úprimnosť ľudí po anestéze :D . Nie nadarmo sa napríklad taký Thiopental nazýval v " špiónstve " , sérum pravdy .
13.04.2023 - 20:47:49
010
A aby som upokojil mladého bajkera , odpoviem . Je to normálne . Pri zime , pri koite a vyvrcholení , pri narazoch a aj vôlou sa može vtiahnuť semenník " do brucha " . Niektorí jedinci maju kratší semenný povrazec a práve ten je zodpovedný za to , že niektorí chlapíci majú vajcia stále vyššie a niektorí nízko ako uši baseta . Dôležité je , že si ho vieme zreponovať- dať na povodné miesto . Riziko nastáva ak by došlo k jeho skrúteniu- torzii a hrozilo by vplyvom zaškrtenia prítoku krvi k jeho odumretiu . Vzniknutý stav treba hned riešiť operačne , pretože hrozí v lepšom prípade "neplodnosť " z daného semennika , v horšom prípade až život ohrozujuci stav " otrava krvi " , keď už začne " hniť". Takže nepanikár , ak ti vajco povyskočí a začne tlačiť , zosadni , strč ruku medzi nohy a tlakom od lonovej kosti ku koreňu penisu ho vytlač von . Chvílku si oddýchni , pokochaj sa prírodou , nasadni a dalej bezbolestne jazdi ...
13.04.2023 - 21:02:43
06
Amen :y: :lol:
A týmto navrhujem tému slávnostne uzavrieť :party:
13.04.2023 - 21:06:34
01
Len nič nezatváraj ... také veci ma napadajú ohľadom problémov bicykluchtivých dám , čo by obohatilo pánov , až taká rozkoš :rofl: . No na druhej strane , nech si pobicyklujú so svojími polovičkami a dozvedia sa viac , keď budú pozorne načúvať .
13.04.2023 - 22:01:48
01
alebo nech si najde frajekru, co ho bude pravidelne kazdu hodinu kontrolovat, ako kazal ten doktor :D
"Chyťte gule Vášho frajera a budete to cítiť."
14.04.2023 - 08:01:49
00
Ramon1 napísal:
A aby som upokojil mladého bajkera , odpoviem . Je to normálne . Pri zime , pri koite a vyvrcholení , pri narazoch a aj vôlou sa može vtiahnuť semenník " do brucha " . Niektorí jedinci maju kratší semenný povrazec a práve ten je zodpovedný za to , že niektorí chlapíci majú vajcia stále vyššie a niektorí nízko ako uši baseta . Dôležité je , že si ho vieme zreponovať- dať na povodné miesto . Riziko nastáva ak by došlo k jeho skrúteniu- torzii a hrozilo by vplyvom zaškrtenia prítoku krvi k jeho odumretiu . Vzniknutý stav treba hned riešiť operačne , pretože hrozí v lepšom prípade "neplodnosť " z daného semennika , v horšom prípade až život ohrozujuci stav " otrava krvi " , keď už začne " hniť". Takže nepanikár , ak ti vajco povyskočí a začne tlačiť , zosadni , strč ruku medzi nohy a tlakom od lonovej kosti ku koreňu penisu ho vytlač von . Chvílku si oddýchni , pokochaj sa prírodou , nasadni a dalej bezbolestne jazdi ...

dikes už mi to viacerí povedali už som v pohode ale počas bicyklovania to ani necitim že tom mam vyskočene :D
14.04.2023 - 19:32:33
00
keyboard_arrow_up