Zdravím, hľadám odborníka na výživu. Niekoho kto by mi vedel troška poradiť ako správne a čo jesť. + poradil zo suplementami. Písal som už pár bývalým pretekárom, ale nik mi neodpísal. Nepozná tu niekto niekoho zo Slovenska? poprípade Česka ?
Za akúkoľvek pomoc by som bol veľmi vďačný ďakujem
Prešiel som z Nutrend-u na PowerBar isoactiv...neporovnatelný rozdiel. Nutrend malinovka a Power aj funguje...odskúšané , kupujem zásadne z BD lacnejší o 8 € ! oproti kamennej predajni
kúpil som príchuť granátove jablko a po prvom glgu som skoro hodil tyčku . chuťou sa to na granatove jablko ale že vôbec nepodobá. A čo to tu tak čítam tak som kúpil ešte aj šmece. Aj ostatné produkty od firmy nutrend sú take zle ? (myslím tým ako funguju.) gély napr
Prešiel som z Nutrend-u na PowerBar isoactiv...neporovnatelný rozdiel. Nutrend malinovka a Power aj funguje...odskúšané , kupujem zásadne z BD lacnejší o 8 € ! oproti kamennej predajni
Ja kupujem UNISPORT, ale používam ho ako hypotonický. Tam podľa mňa funguje. Pred výjazdom aj po, alebo hocikedy v priebehu dňa. Hlavne v lete som sa cítil lepšie než na čistej vode. Počas výjazdu nič moc, lepí hubu tak isto ako všetko okrem čistej vody a že by som subjektívne pobadal nejaký zvýšený výkon sa nedá povedať.
Unisport som od niekoho dostal ale je to fakt lepidlo, brrr. Mojim najobľúbenejším nápojom počas vyjazdu je "Stop kŕčom".
Ten Stamimax mame doma tiez (mladá robí atletiku a dostala to od zväzu ci oddielu) ale okrem toho doniesla od aone este jednu pixlu - modru, ktora sa užíva po tréningu a tiež ma v sebe nieco proti kŕčom.
Vyskúšam teda ten PowerBar ISOACTIVE menšie 600g balenie na skúšku či sa mi bude páčiť a potom uvidím, ak hej tak zoberiem veľké 1320g balenie Keďže hovoríte, že je lepší ako ISODRINX od Nutrend-u. Príchuť asi pomaranč
Chlapi, keby ste mali dať do poradia od najlepšieho a najúčinnejšieho po "najhorší", najslabší produkt od výrobcu NUTREND (CZ), POWERBAR (A), KOMPAVA (SK), PENCO (CZ), ENERVIT (CZ), aké by bolo poradie, samozrejme, len ktoré máte odskúšané
Ďakujem pekne, inak na vyskúšanie som vybral POWERBAR ISOACTIVE
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kúpil som príchuť granátove jablko a po prvom glgu som skoro hodil tyčku . chuťou sa to na granatove jablko ale že vôbec nepodobá. A čo to tu tak čítam tak som kúpil ešte aj šmece. Aj ostatné produkty od firmy nutrend sú take zle ? (myslím tým ako funguju.) gély napr
akeho obchodu je skratka BD ???
dik
DAKUJEM !
Ale, rozhodne lepšia voľba ako UNI, toto je už aspoň ionťák, nie malinovka.
Ten Stamimax mame doma tiez (mladá robí atletiku a dostala to od zväzu ci oddielu) ale okrem toho doniesla od aone este jednu pixlu - modru, ktora sa užíva po tréningu a tiež ma v sebe nieco proti kŕčom.
http://www.prva-lekaren.sk/zbozi/8594014860627/nutrend-unisport-pink-grep-1l
Ďakujem pekne, inak na vyskúšanie som vybral POWERBAR ISOACTIVE