Caute, doteraz som jazdil traily v okoli ziliny a kedze moj Spectral skoncil na 2 kusy, videl som prilezitost v kupe niecoho, cim mozem pridat aj jazdenie v parkoch, ptz uz dlhsie ma to laka. Kupil som teda enduro bike a hladam nejake uzitocne rady. Co sa tyka techniky zvladnem bunny hop a chvilovo manual, neviem vsak techniku skakania dropov a dvojek (Tj budem slusne chytat zadok).
Viete mi odporucit nejake parky na zaciatok a trate v nich (Brdo - zamat/blizzard, Kalnica - ? ), pripadne na co sa zamerat?
Moje ocakavania su ze zacnem samozrejme jazdit ako posera a jazdenim sa postupne naucim techniku skakania. Nie som uz najmladsi (30), tak hadam to ma nejaky vyznam. Partaka nemam, nejak nepoznam nikoho v mojom veku kto by s tym chcel zacat.

Ako to tam chodi? Toleruju sa pomalsi jazdci? Nebudem tam nejak "za debila"? :D Prekazky sa predpokladam daju obchadzat na jednoduchsich tratiach.

Samozrejme na poctive slapanie som nezanevrel :)

Za kazdu radu som vdacny, nie som typ cloveka co ma zbytocne velke oci.


Naposledy upravil hstag dňa 07.03.2019 - 15:27:23, celkovo upravené 1 krát.

07.03.2019 - 15:22:53
00
Po prečítaní názvu témy mi napadlo toto :)

Prílohy:

Zaciatky s parkami.jpg
Zaciatky s parkami.jpg 88.78 KiB thumb_up3thumb_down

07.03.2019 - 15:25:26
07
Ja sa vozit mic neviem a v parkoch som uz bol. Napr. na spominanych tratiack na Maline som sa vozil. Ked ta niekto dobieha tak sa jednoducho uhnes, tam je dost miesta. Bol som aj v Kalnici, ale iba raz a bolo tam slusne ludi, ktori to aj slusne vedeli. Tam uz som sa citil, ze by som zavadzat nielomu mohol. Proste treba skusit, nemyslim si ze by si mal mat nejaky problem.
08.03.2019 - 15:38:35
00
Srsen apropo párky v dojazdovom bufete v RK mávajú, ale s oschnutymi koncami a s mrazaku. Takže tie na foto sú luxusné.

martin9812 Všade sa berie ohľad na pomalšie jazdiacich ľudí a trate kde sa prekážky nedajú obísť bývajú takto aj označené. Ideálne nájsť trať ktorú dáš bez strachu na všetkých prekážkach a postupne pridávaš na rýchlosti zo skúsenosťami.
Niečo Ti pôjde intuitívne niečo okukáš a zvyšok sa kľudne pýtaj. Budú tam väčšinou rovnako "postihnutý" ľudia.
Podľa mňa sa v parku učí lepšie ako v lese,
lebo v parku za deň hravo pokryješ toľko jázd na trati, kt. je vždy rovnaká, že v lese Ti odídu nohy alebo Ťa prekvapí nedomyslená trať a pod.
Smelo do toho Kálnica bude už 2. víkend otvorená.
Aj kamarát zobral Spraskala od Kaňonu do RK a aj mu spraskal. Ponúkli mu crash replacement rám za nehorázne preyebané lóve a stačili by mu reťazové vzpery.
Canyon, not even once! ?
08.03.2019 - 15:54:40
02
Urcite sa neboj,ze budes za debila.Je skor dost pravdepodobne,ze ak sa prihovoris,niekto Ti este poradi,pomoze,pripadne Ta do niecoho potiahne.Ten vek uz na ucenie sa rampage-ovych kuskov asi neni,bo v hlave to mas asi upratane viac ako 15 rocni chlapci,ale urcite neni neskoro zacat sa bavit.
08.03.2019 - 17:15:02
03
Dakujem chlapi za rady. Pojdem teda poskusat toho viac a uvidime ako to pojde :)
Hej, ti mladi rampage chalani to je drsny pohlad, to mi je jasne ze to uz je ina liga :D
Spraskal ma teda pobavil, neboj s ich cz supportom som si svoje uzil :D
09.03.2019 - 08:55:36
01
keyboard_arrow_up