Kategórie
Bike-techZwift - skusenosti, rady, navody # aplikácia # trenažér # skúsenosti # poradenstvo # výkon # elektronika # kompatibilita # technické otázky
posledný komentár: 19. 1. 2021 o 21:48
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
To by som mal zwift na 9 rokov
Zwift treningy si vies preniest aj do Rouvy a pripadne aj modifikovat
1. ta appka nejako vyuziva audio/mic a neda sa moc dobre pocuvat napr spotify pocas trenningu
2. ne-exportuje aktivity do garmin connect-u, len na TP alebo stravu a ked to do connectu nahram rucne tak to nezapocita do training load, ale tak to je aj s indieVelo
Normálny garmin 530 mi hrudný pás spáruje hned pri jazdení vonku
Skus zastavit antivirak. mne HR pas odpajalo casto. Tiez som dal pripojit PM a HR cez telefon v app zwift companion
V pc aplikacii pri parovani vyberies parovanie cez mobil
Normálny garmin 530 mi hrudný pás spáruje hned pri jazdení vonku
Caute. Som v trenazerovani a vo Zwifte uplne novy a potreboval by som poradit. Na Zwifte si vyberiem nejaku trasu, hodi ma to na start a idem. No stale niekam odbocim a uz neidem tu navolenu trasu. Ako to funguje? Ked mi vyskakuju tie rozne odbocky tak nemam nic potvrdzovat a proste len ist? A za dalsie ako vypnem aplikaciu Zwift na tablete? Dik
Trasu ideš podla výberu, ak klikneš na tie šipky tak si ju zmeníš, preto nejdeš zvolenú. Na tablete klikneš na lavy dolý roh kde sa ti objaví oranžové tlačítko pauzy alebo vypnutia.
Ked pocas jazdy kliknem na lavy spodny roh tak mi ukaze oranzovym menu. Ziadna pauza ani ukoncenie. Ja som ale narazal nato ako vypnem celu apku Zwift. Ked kliknem na tie dvierka v menu co su vpravo hore tak ma to hodi akoby na vyber profilu... V Rouvy kliknem na svoj profil a tam mam ukoncit aplikaciu. V Zwifte nic take nevidim...
co som si zbezne pozrel, tak na tablete sa Zwift vypina v celku, ako aplikacia. T.j. pozries zoznam otvorenych apiek a zatvoris ju posunutim. Dedikovany button tam nie je.
Áno, keď odbočíš tak logicky zmenis trasu.
Vo Zwifte nie kazda trasa je "okruhova" cize nevratis sa znova na start. Odbocky stale ukazuje sipka, podsvietena je stale ta, ktora ta vedie po tvojej zvolenej trase, ak zvolis inu sipku odbocis z trasy. Tu si mozes vopred prezriet trasy https://zwiftinsider.com/route-details/