ale nie pekne je to až na tú vidlu, ale do čierna- to by si ale asi stratil tú onú...záruku. No nič. čím ďalej ma to enduro láka viac a viac. XC závodne nešlapem, drží ma tam len pevná vôla, mám HT, prechod na zdvihy od 140 hore by bol asi poriadny luxus... možno na budúcu sezonu
Naposledy upravil EA:zy dňa 25.08.2009 - 21:02:46, celkovo upravené 1 krát.
mne sa nepaci. vysoko horna ramova trubka, sedlovy uhol pomaly 60 stupnov, das tam len vzduchovy tlmic a navyse nanho grca vsetko blato, E-type presmyk, no co je dobre na tom rame?:) od cube sa mi paci jedine tento, ale uz ma velke zdvihy...
Pekné chrtidlo ale celkový dojem kazí:Predstavec kluky brzdy rychloupinak NN rafiky neopren pod reťazu invisible blatník na tlmak inač sa dá. Len musiš na ňom aj jazdiť dneska si mohol isť s nami a nie po nakupoch behať PS: kolko važi?
Moja plecka, ked bola este nova. Viem, foto je naprd, nove ale robit nebudem-nechcem. Vidla este zo stareho Blura, budem riesit novu (asi RS Revelation Team Air U-turn 150mm s Maxle), taktiez nove rafky DT Swiss EX5.1D.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.