Pekna Merida. Len skoda nicit pekny bajk na to, na co nebol primarne vymysleny a postaveny (podla pozicie sedla usudzujem, ze viac sa na nom skace ako toci pedalmi). A potom sa ludia divia, ked sa im vsetko lame.
Nie nie to sedlo som mam dole len tak idem po meste resp. cez mesto ale v lese je v normalnej polohe Na tomto by som radsej neskakal i ked nejake skoky sa najdu aj v lese
Jaj, to je ta nova mestska disciplina s nazvom "pozing"? Aspon ze v lese to jazdis normalne. A to sa na tom aj da v pohode bicyklovat? Ved to je trapenie sa. A vraj to nici kolena (nema otestovane, nejazdim tak).
To je este v pohode, nech si to chlapci s ,,imidzom" v meste uzivaju ...horsie to bolo, ked sa chlapcisko s takymto posedom a integralou postavil pred par rokmi na start 50-ky 1kbm ...v ciely som ho uz nevidel ...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.